Mondo News

EURO de tineret 2019: Naţionala României U21 se află în Grupa Morții! Programul partidelor

Vineri, 23 Noiembrie 2018 15:22
Scris de: Vlad Economu
EURO de tineret 2019: Naţionala României U21 se află în Grupa Morții! Programul partidelor
Reprezentativa de tineret a României se va afla în urna a treia la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din 2019, care va avea loc vineri, la ora 19.00, la Bologna, informează FRF, conform News.ro.
 
Update 2: Mirel Rădoi crede că “tricolorii” sunt capabili să lupte de la egal la egal cu marile favorite ale turneului din Italia.

“Nu puteam cădea doar cu echipele pe care le voiam. Am venit să ne batem cu cei mai buni și asta vom face. Trebuie să câștigăm cu oricine dacă vrem să ajungem în semifinale. Știm că avem palmares negativ cu Anglia și Franța, dar ca orice istorie, vine un moment în care trebuie schimbată.

Indiferent de adversar, vom pune probleme. Naționala Franței are mulți jucători care au făcut pasul la echipa mare. Cred că Mbappe e bine, sănătos, și trebuie să rămână acolo. Nu cred că vor risca o accidentare la un european de tineret.

Vorbim de un turneu final și vom gestiona bine cu siguranță momentul. Venim să ne bucurăm de fotbal. Croația e un adversar pe care nu l-am urmărit foarte mult, doar ultimele două meciuri din grupă”, a declarat selecționerul României U21 la Pro X.

Update: România U21 și-a aflat, vineri, adversarele grupa de la EURO 2019. Formația lui Mirel Rădoi va evolua în “Grupa Morții”, cu Anglia, Franța și Croația.

Programul României U21 la Euro 2019:

18 iunie:

ROMÂNIA – Croația (ora 19:00, San Marino)
Anglia – Franța (ora 21:45, Cesena)

21 iunie:

Anglia – ROMÂNIA (ora 19:00, Cesena),
Franța – Croația (ora 21:45, San Marino)

24 iunie:

Croația – Anglia (ora 21:45, San Marino)
Franța – ROMÂNIA (ora 21:45, Cesena)

Știre inițială

La Euro-2019 sunt calificate 12 reprezentative, care vor fi împărţite în trei grupe de câte patru echipe. Italia, ţara gazdă, este repartizată automat pe prima poziţie a grupei A. Celelalte selecţionate au fost împărţite în trei urne valorice, pe baza coeficientului UEFA în ultimele trei campanii de calificare, astfel:
 
Urna 1: Germania, Anglia
Urna 2: Spania, Danemarca, Franţa
Urna 3: Serbia, Croaţia, Belgia, Austria, Polonia, România
 
Naţionala pregătită de Mirel Rădoi va fi în grupă cu Italia sau cu o echipă din urna 1, una din urna 2 şi o alta din urna 3, în care se regăseşte şi aceasta. Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în cinci oraşe din Italia şi în San Marino. Din cele trei grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.
 
Datorită parcursului bun din preliminariile pentru Euro-2019, selecţionata U21 a urcat în clasamentul coeficienţilor pe locul 16, ceea ce înseamnă că va fi în urna a doua la tragerea la sorţi pentru calificările la Euro-2021, eveniment ce va avea loc în 11 decembrie, la Nyon. Campania de calificare la Euro-2021 va debuta în septembrie 2019, iar jucătorii eligibili vor fi cei născuţi începând cu 1 ianuarie 1998.
 
Sursa foto: sport

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 iulie 2019, horoscop azi, horoscop marti, horoscop zilnic Horoscop 16 iulie 2019. Leii au multă treabă la serviciu, iar Peștii au parte de discuții contradictorii


ion tiriac, ion maurer, jean maurer, secret, colectie arme, colectie tablouri Unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale lui Ion Țiriac, dezvăluit de fiul unui fost premier


british shorthair, pisica, rasa, cea mai veche rasa, ursulet plus Această pisică este socotită drept cea mai veche rasă din lume!


cornelia catanga, infarct, spital floreasca, stare critica Cornelia Catanga a făcut infarct! Este internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca