Mondo News

Este de preferat să nu te întâlnești noaptea cu această femeie

Luni, 22 Ianuarie 2018 13:47
Scris de: Vlad Economu
Este de preferat să nu te întâlnești noaptea cu această femeie

Kim Goodman, născută în Chicago în 1976, a devenit celebră la nivel mondial după ce şi-a speriat prietenii într-o seară de Halloween, în anul 1997.

În 2007, Kim a vrut să câştige bani de pe urma darului cu care a fost înzestrată de la natură. S-a dus tocmai în Turcia, unde i-au fost măsuraţi globii oculari, după ce i-a scos în exterior: 12 milimetri a înregistrat atunci doctorul.

Experţii Guinness au omologat performanţa şi Kim Goodman a început să câştige bani de pe urma aparițiilor la diferite emisiuni televizate. Femeia suferă de proptoză, o boală congenitală care se manifestă prin deformarea mandibulei, oaselor feţei şi ieşirea în relief a ochilor.

Din 2007 şi până în prezent performanţa ei nu a mai fost egalată şi Kim a ajuns să joace şi în filme de groază de la Hollywood.

Sursa traducere: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate