Mondo News

Emiratele Arabe Unite au găzduit un forum comun referitor la fintech-uri și monedele virtuale

Luni, 18 Martie 2019 12:13
Scris de: Vlad Economu
Emiratele Arabe Unite au găzduit un forum comun referitor la fintech-uri și monedele virtuale

Federația Băncilor din Emiratele Arabe Unite (UBF) și Piața globală din Abu Dhabi (ADGM) au găzduit un forum comun privind criptomonedele și fintech-urile, informează Emirates News Agency.

Evenimentul a avut loc în cadrul ADGM în colaborare cu Comitetul pentru conformitatea UBF și a urmărit să reunească specialiști din industrie pentru a discuta provocările și oportunitățile cu care se confruntă fintech-urile și criptomonedele. La începutul întâlnirii, ADGM și-a împărtășit, de asemenea, obiectivele de reglementare și principalele caracteristici ale politicii sale cripto-active și a instrumentelor de supraveghere.

Mai mult decât atât, subiectele globale discutate în cadrul forumului s-au referit la reglementările privind activele criptate ale ADGM și la abordarea de supraveghere a modului în care băncile și autoritățile de reglementare financiară pot dezvolta în comun procese și proceduri pentru a ușura riscurile de reglementare a activelor criptografice. Raportul citează, de asemenea, președintele UBF, Abdul Aziz Al-Ghurair, spunând: “Având în vedere apariția rapidă a noilor tehnologii FinTech, cum ar fi criptomonedele și alte active cripto, este esențial să dezvoltăm cadre și reglementări care guvernează aceste tehnologii și evoluții”.

Al-Ghurair a remarcat, de asemenea, aspirația locală de a deveni unul dintre cele mai importante centre internaționale pentru finanțe și cum este necesar să se țină pasul cu schimbările tehnologice pentru a atinge acest obiectiv. UBF este o organizație non-profit care reprezintă 50 de bănci membre care operează în țară. ADGM este un centru financiar internațional situat în capitala Emiratelor Arabe Unite.

Ministerul Finanțelor din Emiratele Arabe Unite a anunțat, de asemenea, că intenționează să discute despre dezvoltarea blockhain și a activelor digitale în economia țării la cel de-al 7-lea summit al guvernului mondial. În aceeași lună, șase bănci comerciale din Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite s-au alăturat unui proiect de monedă digitală, după ce autoritățile din ambele țări au anunțat un acord de cooperare în ceea ce privește crearea unei criptomonede în ianuarie.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 august 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 august 2019. Taurii sunt visători, iar Vărsătorii pot da sfaturi speciale


walton, walmart, avere, castiguri Cea mai bogată familie din lume câștigă 4 milioane de dolari pe oră


cni, stadion steaua, stadion nou, foto, euro 2020 Euro 2020. Noul stadion Steaua începe să prindă contur! Galerie Foto în articol


meghan markle, jeans, blugi, interdictie, elisabeta a II-a Ce i-a interzis regina Elisabeta a II-a decesei de Sussex, Meghan Markle!