Mondo News

Emeli Sandé a lansat un nou single, ‘Extraordinary being’! Video

Sambata, 25 Mai 2019 22:57
Scris de: Vlad Economu
Emeli Sandé a lansat un nou single, ‘Extraordinary being’! Video

Cântăreaţa scoţiană Emeli Sandé a lansat miercuri pe platforma YouTube noul său single, ‘Extraordinary being’, un omagiu adus “tuturor persoanelor care sunt speciale”, a declarat artista agenţiei EFE.

Piesa face parte din cel de-al treilea său album de studio, ‘Real life’, care va fi lansat pe piaţă la 7 iunie şi care este inclus în coloana sonoră a noului lungmetraj “X-Men: Dark Phoenix”.

După debutul cu ‘Our version of events’ (2012) şi ‘Long live the angels’ (2016), artista soul lansează o nouă producţie discografică prin care doreşte ca “oamenii care se simt diferiţi sau marginalizaţi de societate să ştie că nu este deloc aşa, pentru că mulţi alţii se simt asemeni lor”.

Prin ‘Extraordinary being’, alături de celelalte zece piese de pe album, Emeli Sandé celebrează diversitatea şi individualitatea fiecărui om de pe planetă care se simte diferit sau marginalizat.

Cu acest mesaj, piesa se încadrează de minune în coloana sonoră a filmului din seria X-Men în care eroii simt că sunt diferiţi deoarece sunt mutanţi. Pentru Sandé, este “o onoare” şi “un privilegiu” ca piesa ‘Extraordinary being’ să fie inclusă în noul film al lui Simon Kinberg.

“Să fii inclus într-un film de asemenea importanţă este fenomenal şi emoţional, un lucru special pentru mine”, a spus ea.

Emeli Sandé a vorbit şi despre cât de apropiată se simtă de personajul Jean Grey, interpretat de Sophie Turner, pentru călătoria atât de umană pe care o întreprinde şi pentru tăria de a-şi înfrunta propriul eu malefic, întruchipat de Phoenix.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate