Mondo News

Emeli Sandé a lansat un nou single, ‘Extraordinary being’! Video

Sambata, 25 Mai 2019 22:57
Scris de: Vlad Economu
Emeli Sandé a lansat un nou single, ‘Extraordinary being’! Video

Cântăreaţa scoţiană Emeli Sandé a lansat miercuri pe platforma YouTube noul său single, ‘Extraordinary being’, un omagiu adus “tuturor persoanelor care sunt speciale”, a declarat artista agenţiei EFE.

Piesa face parte din cel de-al treilea său album de studio, ‘Real life’, care va fi lansat pe piaţă la 7 iunie şi care este inclus în coloana sonoră a noului lungmetraj “X-Men: Dark Phoenix”.

După debutul cu ‘Our version of events’ (2012) şi ‘Long live the angels’ (2016), artista soul lansează o nouă producţie discografică prin care doreşte ca “oamenii care se simt diferiţi sau marginalizaţi de societate să ştie că nu este deloc aşa, pentru că mulţi alţii se simt asemeni lor”.

Prin ‘Extraordinary being’, alături de celelalte zece piese de pe album, Emeli Sandé celebrează diversitatea şi individualitatea fiecărui om de pe planetă care se simte diferit sau marginalizat.

Cu acest mesaj, piesa se încadrează de minune în coloana sonoră a filmului din seria X-Men în care eroii simt că sunt diferiţi deoarece sunt mutanţi. Pentru Sandé, este “o onoare” şi “un privilegiu” ca piesa ‘Extraordinary being’ să fie inclusă în noul film al lui Simon Kinberg.

“Să fii inclus într-un film de asemenea importanţă este fenomenal şi emoţional, un lucru special pentru mine”, a spus ea.

Emeli Sandé a vorbit şi despre cât de apropiată se simtă de personajul Jean Grey, interpretat de Sophie Turner, pentru călătoria atât de umană pe care o întreprinde şi pentru tăria de a-şi înfrunta propriul eu malefic, întruchipat de Phoenix.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!


horoscop 26 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 26 iunie 2019. Berbecii se izolează, iar starea de spirit a Vărsătorilor fluctuează