Mondo News

Eleva fenomen din Târgoviște pleacă din țară: Las în urmă o Românie dominată de ipocrizie și prostie

Marti, 13 Februarie 2018 14:54
Scris de: Vlad Economu
Eleva fenomen din Târgoviște pleacă din țară: Las în urmă o Românie dominată de ipocrizie și prostie

Anna Andronache, eleva-fenomen din Târgoviște care și-a criticat profesorii și sistemul de învățământ din România pe Facebook, a anunțat că, împreună cu părinții ei, pleacă din țară.

Adolescenta a devenit cunoscută după ce a început să scrie pe Facebook ce se întâmplă în timpul orelor de școală. Anna Andronache, elevă la Școala Coresi, a caracterizat-o public pe profesoara de matematică spunând că are un comportament dominant și cât se poate de ipocrit. De asemenea, i-a numit public pe unii profesori ”incompetenți”, dar și luat și de anumiți colegi de clasă. Acum, părinții ei au decis că e mai bine pentru ea să părăsească România.

„Nu mă aşteptam să scriu asta atât de repede, dar acum pot să vă anunţ că mă mut în altă ţară. Asta se datorează părinţilor mei care işi lasă viaţa confortabilă de aici şi o iau de la zero în altă ţară pentru mine. Las în urmă o Românie dominată de ipocrizie şi prostie care nu o să-mi lipsească”, este mesajul prin care Anna Andronache si-a anuntat plecarea din tara.

Directoarea scolii din Targoviste a criticat modul ei de a pune problema. ”Are o anumită educație și este deșteaptă, cu inițiativă. Lucrurile nu sunt în alb și negru. Sunt și lucruri care pot fi reglate, dar nu tot ce crede cineva este și adevărul absolut. Sunt pentru libertatea de exprimare a oricărui om. Personal, cred că a dus lucrurile puțin cam departe. Noi putem să arătăm că lucrurile nu stau chiar așa. Anna nu acceptă și alte puncte de vedere și nu acceptă ușor pe altcineva. De exemplu, are o neînțelegere constantă cu profesoara de matematică”, declara directoarea acum un an.

Sursa: stirileprotv.ro.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis