Mondo News

Elena Udrea și Alina Bica au parte de un regim de detenție strict în pușcăria din Costa Rica

, 14 Octombrie 2018 00:26
Scris de: Vlad Economu
Elena Udrea și Alina Bica au parte de un regim de detenție strict în pușcăria din Costa Rica

Jose Miguel Villalobos, un fost ministru al Justiției din Costa Rica, a vorbit la Antena 3 despre condițiile de detenție din închisoarea unde au fost duse Elena Udrea și Alina Bica, după ce au fost reținute de Interpol.

„Deţinuţii au ore fixe stabilite pentru a putea da telefoane. De exemplu, ora 16:00 după-amiază. La ora 16:00, deţinutul se duce la telefonul public şi poate suna sau poate fi sunat. Pot fi zece, cinci minute, depinde. Dacă este un deţinut străin, poate vorbi cu şeful de penitenciar, pentru că nu e acelaşi lucru să suni în Costa Rica sau în străinătate, din cauza diferenţei de fus orar”, spune avocatul costarican, informează Antena 3.

Referitor la regimul vizitelor, Elena Udrea și Alina Bica pot primi vizita avocaților zilnic, în timp ce membrii familiei pot veni doar în weekend. „Regimul vizitelor este următorul: avocatul îşi poate vizita clienta oricând între 8 dimineaţa şi patru după masă. Inclusiv sâmbăta. Nu duminica. Rudele pot efectua vizite sâmbătă sau duminică. De luni până vineri, nu, decât dacă e o vizită specială, aprobată de directorul penitrenciarului. Vizitele pot dura trei sau patru ore. Vizitatorul poate să-i ducă deţinutului mâncare în orice zi. Trebuie să completeze o fişă în care declară că nu a introdus nimic în mâncare”, a precizat Jose Miguel Villalobos.

Elena Udrea și Alina Bica sunt închise într-o închisoare din capitala San Jose, pe numele lor fiind emis un mandat de arest preventiv pentru două luni. Udrea și Bica au făcut apel la această decizie, după ce statul român a cerut extrădarea celor două.

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 iulie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 iulie 2019. Capricornii au ceva probleme financiare, iar Peștii sunt discreți


malaezia, divort, fost rege, fosta miss moscova, motiv, mohammad V, oksana voevodina Motivul pentru care fostul rege al Malaeziei a divorţat de femeia pentru care a renunţat la tron. Ce a aflat despre soţia sa, fostă Miss Moscova


leoaica, elefant, atac, video, africa de sud, parcul național kruger O leoaică atacă un elefant în căutarea unei mese pentru puii ei! Video


faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!