Mondo News

El este sportivul care a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria boxului profesionist! Video

, 02 Iunie 2019 15:38
Scris de: Vlad Economu
El este sportivul care a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria boxului profesionist! Video

Americanul de origine mexicană Andy Ruiz (foto în picioare) a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria boxului, învingându-l prin KO tehnic în repriza a şaptea pe britanicul Anthony Joshua.

Andy Ruiz l-a deposedat pe Joshua de centurile de campion mondial la categoria grea, versiunile WBA, IBF şi WBO, în cadrul unei gale profesioniste care a avut loc sâmbătă seara la arena Madison Square Garden din New York.

Joshua, campion olimpic în 2012, la Londra, a suferit prima înfrângere din carieră ca profesionist, la primul său meci disputat în Statele Unite. El a fost trimis de patru ori la podea de Ruiz, în cursul unui meci în care era cotat drept mare favorit, arbitrul decizând să pună capăt luptei în repriza a şaptea.

“Este un vis devenit realitate. Pentru asta am muncit atât de mult. Nu îmi vine să cred că am reuşit să-mi îndeplinesc visul”, a declarat Ruiz (29 ani), supranumit “Distrugătorul”, care are în palmares 33 de victorii şi o înfrângere.

Anthony Joshua (29 ani), care venea după 22 de victorii consecutive ca profesionist, între care 21 înainte de limită, nu trebuia iniţial să-l înfrunte pe Andy Ruiz, ci pe Jarrell Miller, însă meciul a fost anulat după ce americanul a fost depistat pozitiv. Pugilistul britanic şi-a felicitat la final adversarul şi a anunţat că doreşte un meci revanşă pentru a încerca să-şi recucerească centurile.

Sursa foto: BBC


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu


horoscop 24 iunie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 iunie 2019. Capricornii au multe drumuri de făcut, iar Peștii sunt plini de energie