Mondo News

Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară

Marti, 04 Decembrie 2018 14:25
Scris de: Vlad Economu
Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară

Actorul Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară. Partenera lui, actriţa australiană Paige Butcher, a născut vineri un băiat, Max Charles.

Eddie Murphy, în vârstă de 57 de ani, şi Butcher, în vârstă de 39 de ani, au o relaţie de şase ani. Cei doi s-au logodit în luna septembrie. Max Charles a avut 3 kilograme la naştere şi amândoi – mama şi copilul – sunt bine, potrivit unui reprezentant al actorului.

Citește și: PRINȚUL HARRY ȘI MEGHAN MARKLE AU ALES NAȘII COPILULUI! ESTE VORBA DE UN ACTOR CELEBRU ȘI SOȚIA LUI

Băiatul nou-născut este al doilea copil al cuplului. Cei doi mai au o fiică, născută în 2016. Eddie Murphy mai are opt copii din relaţii anterioare: Eric, în vârstă de 29 de ani, cu Paulette McNeely; Bria, în vârstă de 28 de ani, Miles Mitchell, în vârstă de 25 de ani, Shayne Audra, în vârstă de 23 de ani, Zola Ivy, în vârstă de 18 ani, şi Bella Zahra, în vârstă de 16 ani, cu fosta soţie Nicole Mitchell Murphy; Christian, în vârstă de 27 de ani, cu Tamara Hood, şi Angel Iris, în vârstă de 11 ani, cu Mel B.

Eddie Murphy, născut pe 3 aprilie 1961, la New York, este actor şi producător. S-a remarcat în filme ca „Beverly Hills Cop”, „Dr. Dolittle” şi „The Nutty Professor” şi a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul secundar din „Dreamgirls” (2006).

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video