Mondo News

Dwaine “The Rock” Johnson, în tinerețe. O imagine din anii ’90 este virală pe internet

Miercuri, 12 Decembrie 2018 15:53
Scris de: Vlad Economu
Dwaine “The Rock” Johnson, în tinerețe. O imagine din anii ’90 este virală pe internet

Dwayne Johnson nu s-a născut celebru, ci și-a câștigat succesul prin muncă și mult antrenament. Avea 24 de ani când a intrat în ring sub numele de Rocky Maivia, dorindu-și să se afirme. De atunci, a reușit să își consolideze cariera și să devină unul dintre cei ai îndrăgiți actori ai momentului.

Nu mai are nevoie de nicio prezentare, este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, și cu siguranță nu există cineva care să nu fi văzut măcar un film cu el în ultimul deceniu.

Citește și: NICOLAS CAGE PLĂTEȘTE PENSIA ALIMENTARĂ A NEPOȚILOR SĂI DE ORIGINE ROMÂNĂ, LUCIAN ȘI SORIN

Înainte de a ajunge actorul care garantează succesul la box-office însă, Dwayne Johnson avea alte planuri. Nu visa la showbiz, ci își dorea să fie jucător profesionist de fotbal american. Cu toate acestea, a ales să își urmeze tatăl, astfel că a debutat că wrestler în WWE. A câștigat cel mai important titlu din domeniu de șapte ori înainte de a împlini 30 de ani, o performanță extraordinară.

the-rock-tanar

Deși a fost membrul unei bande care se ocupă cu furturi și arestat de opt ori până la 17 ani, “The Rock” avea un stil cel puțin interesant în anii ’90. Drept dovadă stă o imagine viral cu starul, promovată de cei de la Buzzfeed. Cu blugi cu talie înalta, o maleta neagră, lanț masiv la gât și o borsetă în jurul taliei, actorul era total diferit de imaginea de dur de astăzi.

the-rock-1996-turtleneck-920x584

Imaginea a devenit virală și a strâns zeci de mii de like-uri, ba chiar a fost adusă în discuție în mai multe interviuri, făcându-l pe “The Rock” să roșească.

Sursă foto: buzfeed

 


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 martie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 martie 2019. Săgetătorii rezolvă niște probleme familiale, iar Peștii au nevoie de o schimbare


facebook, parole stocate, servere interne, scandal Facebook recunoaște! A stocat sute de milioane de parole fără să le cripteze, pe servere interne


will-smith-abstinenta-alcool Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani


catalin scarlatescu, relatie, chef, sarut, cantareata, maria andria, Cătălin Scărlătescu, surprins sărutându-se cu o cântăreață! Cine este blonda care l-a prins în mreje pe chef