Mondo News

DW anunță: Victor Ponta dă bir cu fugiții! Răspunsul fostului premier: Da, în weekend voi fugi la…..

Miercuri, 11 Aprilie 2018 16:58
Scris de: Vlad Economu
DW anunță: Victor Ponta dă bir cu fugiții! Răspunsul fostului premier: Da, în weekend voi fugi la…..

Ipoteză șoc a site-ului german Deutsche Welle prezentată, miercuri, la Antena3:  Fostul premier Victor Ponta ar fi următorul fugar din România. Potrivit surselor amintite, fostul premier l-ar folosi pe fugarul Sebastian Ghiță „drept experiment pentru un plan personal”: acela de a fugi din țară dacă se îngroașă gluma cu dosarele sale.

Jurnaliștii mai susțin că Victor Ponta ar alege tot Serbia, în condițiile în care el a devenit și consilier al președintelui Vucic. În replică, fostul premier a reacționat, declarând într-o intervenție telefonică la Antena 3:

„Cei de la Deutsche Welle au făcut o glumă și dacă dvs râdeți, ca și mine, ne bucurăm împreună. Eu, în weekend, voi fugi la Cornu cu familia și luni sunt la Parlament. Poate știți dvs la Antena 3 despre niște dosare despre care eu nu știu. Vă referiți la dosarul făcut de Portocală cu Tony Blair? Ăla bănuiesc că se va da soluția legală în el.”

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!