Mondo News

După ședința Comitetului Executiv, în PSD au început intrările prin alunecare

Miercuri, 10 Ianuarie 2018 09:44
Scris de: Vlad Economu
După ședința Comitetului Executiv, în PSD au început intrările prin alunecare

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD nu a făcut decât să pună gaz pe foc în scandalul intern. Tabăra Dragnea și tabăra Tudose au trecut la intrări prin alunecare, informează digi24.ro.

UPDATE: Niculae Bădălău nu a rămas dator. ”Ca să fiu sigur că spun lucruri corecte încerc să le spun ziua, la noi la PSD așa se face. ,,Prietenului” meu Buzatu i-am spus să facă așa ca aici, dar el nu și nu: ,,la mine la Vaslui se vorbeste noaptea, când se lasă ceața”. În fine, pentru liniștea lui, tin să-i spun că iubesc poveștile lui Creangă, le citesc nepoților mei, dar recunosc, ce e drept, că nu le-am protejat copertile, dar lui Buzatu îi promit c-o să-i citesc toate operele și o să i le copertez în scoarță de lemn de prun. Știu că el are un umor fin, dar lăsând gluma de o parte, pentru liniștea lui, îi garantez că la acest document  pe care l-am prezentat la CEX au lucrat oameni extrem de valoroși”, a declarat Niculae Bădălău, pentru știripesurse.ro.

Știre inițială

Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui a lansat o serie de ironii usturătoare la adresa președintelui executiv al PSD, Niculae Bădălău. De ironiile lui Buzatu nu scapă nici premierul Tudose.

 „Este un document genial. După scrierile lui Karl Marx, urmează Niculae Bădălău. Sunt câteva consideraţii încropite acolo, nu e vreo analiză foarte serioasă, sunt utilizate vreo două – trei concepte nedefinite de către domnul Bădălău, care e prietenul meu, şi căruia i s-a dezvoltat în ultima vreme talentul acesta ideologic. Numai că talentul ăsta ideologic ca să se dezvolte la un nivel care să fie apreciat trebuie să aibă nişte elemente anterioare. Adică, trebuie să fi citit vreo carte, nişte treburi din astea”, a declarat liderul PSD Vaslui, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Mai mult, șeful filialei vasluiene a PSD spune că premierul Mihai Tudose ar fi „la același nivel” cu numărul doi din partid. „Şi eu cred despre domnul Tudose că este exact la acelaşi nivel ca şi domnul Niculae Bădălău din punct de vedere teoretico-ideologic. Am constatat doar nivelul, nu reproșez nimănui nimic”, a continuat Dumitru Buzatu.

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a anunţat, luni, că a prezentat în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului o propunere de proiect politic pentru anul 2018. Bădălău propune în proiectul său politic pentru 2018 punerea în funcţiune a mecanismelor statutare pentru conducerea colectivă a social-democraţilor, întrunirea săptămânală a Biroului Permanent şi prezentarea de către premier a unui raport de activitate anual sau pentru o perioadă îndelungată în cadrul Consiliului Naţional.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 11 decembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 11 decembrie 2018. Balanțele se ocupă de treburile gospodărești, iar Peștii au parte de altercații


miss world, concurs frumusete, castigatoare, mexic, vanessa ponce de leon Miss World 2018. A fost desemnată câștigătoarea celebrului concurs de frumusețe! Video


cristiano ronaldo, provocare, lionel messi, transfer, italia Cristiano Ronaldo îi aruncă mănușa lui Lionel Messi: Să facă la fel ca mine! Îl aștept


ed sheeran, stars wars, rol, cantaret britanic Ed Sheeran va juca în viitorul film din saga “Star Wars”