Mondo News

După Marc, FCSB a mai dat afară un jucător! Și acesta fusese adus în vară

Sambata, 14 Septembrie 2019 14:44
Scris de: Vlad Economu
După Marc, FCSB a mai dat afară un jucător! Și acesta fusese adus în vară

Bogdan Argeș Vintilă (foto), antrenorul celor de la FCSB, a susținut, sâmbătă, conferința de presă înaintea meciului cu CS Universitatea Craiova, de duminică, și a anunțat că nu mai contează pe atacantul Lukasz Gikiewicz.

 „Gikiewicz nu mai face parte din lotul cu care eu lucrez. Motivul e strict valoric, sigur!”, a declarat Bogdan Argeș Vintilă la conferința de presă. Atacantul polonez Lukasz Gikiewicz, 31 de ani, a venit în august la FCSB, dar nu s-a impus în echipa roș-albastră. Acesta a bifat 4 meciuri fără să marcheze.

Atacantul polonez a fost invenția lui Gigi Becali, care l-a adus la recomandarea unui impresar. Patronul FCSB a fost cucerit de argumentul că Gikiewicz fusese dorit recent și de Edward Iordănescu la Gaz Metan.

Pe 10 septembrie, Gazeta Sporturilor dezvăluia că Lukasz a fost scos de pe grupul de Whatsapp, a rămăs fără mașină și nu mai este primit la antrenamente.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție