Mondo News

După ce a curățat partidul de apropiații lui Dragnea, Viorica Dăncilă trece la evaluarea miniștrilor

Miercuri, 29 Mai 2019 12:02
Scris de: Vlad Economu
După ce a curățat partidul de apropiații lui Dragnea, Viorica Dăncilă trece la evaluarea miniștrilor

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că fiecare ministru va fi evaluat, precizând însă nu poate schimba un membru al Cabinetului dacă şi-a îndeplinit programul de guvernare, scrie Agerpres.

“Vom face o evaluare a fiecărui ministru. Nu pot să schimb un ministru decât dacă sunt lucruri concrete. Nu pot să schimb un ministru dacă şi-a îndeplinit programul de guvernare. Am dat ieri tuturor miniştrilor obiectivele pe care le au pe fiecare domeniu în parte şi le-am cerut o foaie de parcurs pentru îndeplinirea lor”, a spus premierul la Palatul Parlamentului, întrebată dacă la Ministerul de Interne rămâne Carmen Dan.

Citește și: IUREȘ ÎN PSD! CODRIN ȘTEFĂNESCU MAZILIT, GABRIELA FIREA REVINE ÎN FORȚĂ! DECLARAȚIILE PREMIERULUI DĂNCILĂ

Ea a adăugat că încă nu s-a discutat în partid despre aceste lucruri. “Toate discuţiile le vom avea în interiorul Comitetului Executiv. Într-o zi jumătate am încercat să adun toţi membrii de partid, să adun toţi factorii de decizie, am discutat primele lucruri legate de buna funcţionare a partidului, de linia pe care vom merge, de modul în care ne vom poziţiona faţă de programul de guvernare. În BPN de luni vom avea discuţii, vom continua discuţiile. Nu am discutat despre niciun ministru”, a mai menţionat ea.

Sursă foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate


thailanda, fumat interzis, locuinte, Țara care a interzis fumatul în propria casă. Ce pățesc locuitorii dacă încalcă legea