Mondo News

Dragnea s-a dezlănțuit și lovește în toate direcțiile: CSM, Klaus Iohannis, Comisia Europeană, George Maior

Miercuri, 28 Februarie 2018 14:03
Scris de: Vlad Economu
Dragnea s-a dezlănțuit și lovește în toate direcțiile: CSM, Klaus Iohannis, Comisia Europeană, George Maior

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a dezlănțuit, miercuri, și lovește în plin pe toată lumea. Fie că este vorba de CSM, Klaus Iohannis, fostul șef al SRI, George Maior sau reprezentanții europeni de la Bruxelles.

Liderul PSD i-a dat o replică dură, după ce fostul şef al SRI George Maior a susţinut în cadrul audierilor la Comisia parlamentară de control al activităţii SRI că au existat petreceri la sedii ale Serviciului cu ocazia Zilei Naţionale a României, a Zilei SRI, a zilelor de naştere, printre participanţi numărându-se Victor Ponta, Liviu Dragnea, Laura Codruţa Kovesi, Livia Stanciu.

“Domnul Maior a ascuns multe lucruri ieri, din păcate. Cred că nu a făcut bine. Când o să am loc să ajung şi eu la comisie o să spun şi eu multe lucruri.”, a spus Liviu Dragnea.

Apoi, Dragnea a afirmat că şeful statului greşeşte când vorbeşte despre “inculpaţi şi condamnaţi” care s-au unit împotriva DNA. “Este o declarație falsă și dacă va continua așa va greși”, a declarat Dragnea. Întrebat dacă Iohannis riscă să suporte consecințe pentru acest tip de discurs, preşedintele PSD a răspuns: “Nu e nicio consecință. Greșește, atât.”

“Niște inculpați și condamnați penal, după ce au fost prinși de instituțiile statului încălcând legea, s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat. Dar, așa cum spune un proverb românesc, minciuna umblă cât umblă, până i se înfundă. Toate aceste acțiuni concertate în plan mediatic nu au șanse de reușită”, a declarat Klaus Iohannis la bilanţul DNA.

Liviu Dragnea nu i-a uitat nici pe oficialii europeni care solicită o explicaţie cu privire la solicitarea de revocare a şefei DNA. “Să dau eu explicații? Dar nu aș putea să fiu eu arestat, ca să închidem subiectul? De ce să dau eu explicații?”, a afirmat preşedintele PSD. La insistenţele reporterilor, cu privire la faptul că oficialii europeni spuneau că așteaptă explicații referitoare la revocarea șefei DNA, Dragnea a răspuns: “De la cine? Nu pot aștepta de la Parlament.”

În final, Liviu Dragnea nu s-a arătat surprins de decizia CSM, care a avizat negativ cererea de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. “Nu e nicio surpriză. Nu știu dacă era cineva în țara asta care se aștepta să fie altfel. Este o procedură, nu am văzut nimic spectaculos în această procedură. Este un raport care a fost făcut destul de temeinic de ministrul Justiției”, a declarat Liviu Dragnea la Parlament.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

delia matache, nervi, fan, idiot, Delia, scoasă din sărite de un fan: “Ești incredibil de idiot”! De ce s-a enervat artista


connect-r, misha, divort, tradare, amanta, divort connect-r misha Connect-R și Misha au divorțat! Când și de ce s-au despărțit de fapt cei doi artiști


bere, watercress warrior, potenta, bere ciudata, sex Berea care te face campion la pat! Foto în articol


pterozaur, descoperire, vertebrate zburatoare, video, specie noua Descoperire inedită! O nouă specie de pterozaur oferă detalii despre primele vertebrate zburătoare. Video