Mondo News

Dragnea s-a dezlănțuit și lovește în toate direcțiile: CSM, Klaus Iohannis, Comisia Europeană, George Maior

Miercuri, 28 Februarie 2018 14:03
Scris de: Vlad Economu
Dragnea s-a dezlănțuit și lovește în toate direcțiile: CSM, Klaus Iohannis, Comisia Europeană, George Maior

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a dezlănțuit, miercuri, și lovește în plin pe toată lumea. Fie că este vorba de CSM, Klaus Iohannis, fostul șef al SRI, George Maior sau reprezentanții europeni de la Bruxelles.

Liderul PSD i-a dat o replică dură, după ce fostul şef al SRI George Maior a susţinut în cadrul audierilor la Comisia parlamentară de control al activităţii SRI că au existat petreceri la sedii ale Serviciului cu ocazia Zilei Naţionale a României, a Zilei SRI, a zilelor de naştere, printre participanţi numărându-se Victor Ponta, Liviu Dragnea, Laura Codruţa Kovesi, Livia Stanciu.

“Domnul Maior a ascuns multe lucruri ieri, din păcate. Cred că nu a făcut bine. Când o să am loc să ajung şi eu la comisie o să spun şi eu multe lucruri.”, a spus Liviu Dragnea.

Apoi, Dragnea a afirmat că şeful statului greşeşte când vorbeşte despre “inculpaţi şi condamnaţi” care s-au unit împotriva DNA. “Este o declarație falsă și dacă va continua așa va greși”, a declarat Dragnea. Întrebat dacă Iohannis riscă să suporte consecințe pentru acest tip de discurs, preşedintele PSD a răspuns: “Nu e nicio consecință. Greșește, atât.”

“Niște inculpați și condamnați penal, după ce au fost prinși de instituțiile statului încălcând legea, s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat. Dar, așa cum spune un proverb românesc, minciuna umblă cât umblă, până i se înfundă. Toate aceste acțiuni concertate în plan mediatic nu au șanse de reușită”, a declarat Klaus Iohannis la bilanţul DNA.

Liviu Dragnea nu i-a uitat nici pe oficialii europeni care solicită o explicaţie cu privire la solicitarea de revocare a şefei DNA. “Să dau eu explicații? Dar nu aș putea să fiu eu arestat, ca să închidem subiectul? De ce să dau eu explicații?”, a afirmat preşedintele PSD. La insistenţele reporterilor, cu privire la faptul că oficialii europeni spuneau că așteaptă explicații referitoare la revocarea șefei DNA, Dragnea a răspuns: “De la cine? Nu pot aștepta de la Parlament.”

În final, Liviu Dragnea nu s-a arătat surprins de decizia CSM, care a avizat negativ cererea de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. “Nu e nicio surpriză. Nu știu dacă era cineva în țara asta care se aștepta să fie altfel. Este o procedură, nu am văzut nimic spectaculos în această procedură. Este un raport care a fost făcut destul de temeinic de ministrul Justiției”, a declarat Liviu Dragnea la Parlament.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 martie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 martie 2019. Peștii au o discuție cu șefii, iar Berbecii își programează o călătorie


avengers , filme cu super eroi , filme marvel , avengers endgame Ce urmează după “Avengers: Endgame” ? Care sunt cele 7 filme ambițioase anunțate de studiourile Marvel


atac-canada-23032019 Canada. Un român a înjunghiat un preot într-o biserică din Montreal! Video


dan voiculescu, primul milion, afaceri, presa, grivco, dividende Dan Voiculescu a dezvăluit cum a făcut primul milion de dolari