Mondo News

Dragnea nu uită și nu iartă! Liderul PSD l-a executat pe Niculae Bădălău

Joi, 01 Februarie 2018 10:24
Scris de: Vlad Economu
Dragnea nu uită și nu iartă! Liderul PSD l-a executat pe Niculae Bădălău

Liviu Dragnea nu uită și nu iartă! Președintele PSD a pus în mișcare planul prin care începe mazilirea celor din tabăra lui Mihai Tudose. Unul dintre aceștia este președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău.

Surse din PSD au dezvăluit pentru știripesurse.ro că Niculae Bădălău a fost eliminat din Biroul Permanent al Senatului. Ceea ce înseamnă că nu mai este vicepreședinte al Senatului și nu va mai conduce ședințele acestui for, în absența lui Călin Popescu Tăriceanu.

Locul lui Niculae Bădălău în această funcție va fi luat de către Adrian Țuțuianu, mai scrie sursa citată. Celălalt vicepreședinte al Senatului din partea PSD este Claudiu Manda, cel care a îndeplinit această funcție și în legislatura trecută. Decizia a fost luată în ședința de grup a PSD de miercuri, dar va fi formalizată astăzi, în cadrul ședinței de plen a Senatului.

În plus, știripesurse.ro notează că președintele executiv al partidului va fi izolat total, i se vor tăia atribuțiile și, practic, va avea un rol mai mult decorativ. Până acum, Bădălău era cel care asigura legătura între liderii din teritoriu și structura centrală a PSD.

De altfel, Niculae Bădălău a dispărut complet, după Comitetul Executiv în care a fost îndepărtat Mihai Tudose. Se pare că acesta a fost într-un concediu prelungit, pentru că nu a participat nici la negocierile pentru formarea Guvernului Dăncilă, nici la votul de învestitură, conchide sursa citată.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

romania, urna a patra, tragere la sorti, preliminarii EURO 2020, urne preliminarii euro 2020 România, în urna a patra a preliminariilor pentru EURO 2020! Cum arată urnele!


horoscop 21 noiembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 noiembrie 2018. Vărsătorii află noutăți despre viitorul profesional, iar Leii își planifică o călătorie


florin salam, decizie radidala, plecare romania, sua, Florin Salam își ia “o pauză de România”! Unde se va refugia manelistul! Mesaj pentru bătăușul de la Milano


snoop dogg, stea, inaugurare, hollywood boulevard Snoop Dogg şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Boulevard