Mondo News

Două bunicuțe au pus mâna pe cheile de la un Lamborghini! Ce a urmat? Urmărește un video viral

Marti, 30 Ianuarie 2018 18:55
Scris de: Vlad Economu
Două bunicuțe au pus mâna pe cheile de la un Lamborghini! Ce a urmat? Urmărește un video viral

Știi ce se întâmplă când două bunicuțe pun mâna pe un Lamborghini Murcielago? Se distrează la maximum după ce reușesc să scoată mașină pe stradă!

Peggy Glenn și Audrey Linden au fost alese pentru cursa în 2016 de către Donut Media care le-a oferit mașina, un superb Lamborghini Murcielago, pentru o tură în oraș. Tot de au avut de făcut bunicile au fost să înregistreze experiența prin care au trecut. Așa a luat naștere video-ul: „Două bunici, un Lamborghini”.

Compania a vrut să testeze cum se descurcă femeile în vârstă în spatele volanului și au ajuns la concluzia că totul merge brici atâta timp cât reușesc să o pornească și să o pună pe direcție. După ce-au trecut de proba datului cu spatele și s-au văzut pe străzile din Los Angeles, cele două femei au scos mâinile pe geam și le-au fluturat fericite în față trecătorilor care nu-și puteau stăpâni uimirea. Ce-i drept nu vezi în fiecare zi două bunicuțe într-un Lamborghini, nu?

Bunicuțele s-au oprit în parcarea unui supermarket să facă cumpărăturile și au fost cât pe ce să agațe un bătrânel. Din păcate mașina cu două locuri nu le-a permis să mai ia cu ele încă un pasager. Video-ul cu experiența inedită prin care au trecut Peggy și Audrey a fost postat pe canalul oficial de YouTube „Donut Media” și a reușit să adune peste șase milioane de vizualizări.

Sursă traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB