Mondo News

Două bunicuțe au pus mâna pe cheile de la un Lamborghini! Ce a urmat? Urmărește un video viral

Marti, 30 Ianuarie 2018 18:55
Scris de: Vlad Economu
Două bunicuțe au pus mâna pe cheile de la un Lamborghini! Ce a urmat? Urmărește un video viral

Știi ce se întâmplă când două bunicuțe pun mâna pe un Lamborghini Murcielago? Se distrează la maximum după ce reușesc să scoată mașină pe stradă!

Peggy Glenn și Audrey Linden au fost alese pentru cursa în 2016 de către Donut Media care le-a oferit mașina, un superb Lamborghini Murcielago, pentru o tură în oraș. Tot de au avut de făcut bunicile au fost să înregistreze experiența prin care au trecut. Așa a luat naștere video-ul: „Două bunici, un Lamborghini”.

Compania a vrut să testeze cum se descurcă femeile în vârstă în spatele volanului și au ajuns la concluzia că totul merge brici atâta timp cât reușesc să o pornească și să o pună pe direcție. După ce-au trecut de proba datului cu spatele și s-au văzut pe străzile din Los Angeles, cele două femei au scos mâinile pe geam și le-au fluturat fericite în față trecătorilor care nu-și puteau stăpâni uimirea. Ce-i drept nu vezi în fiecare zi două bunicuțe într-un Lamborghini, nu?

Bunicuțele s-au oprit în parcarea unui supermarket să facă cumpărăturile și au fost cât pe ce să agațe un bătrânel. Din păcate mașina cu două locuri nu le-a permis să mai ia cu ele încă un pasager. Video-ul cu experiența inedită prin care au trecut Peggy și Audrey a fost postat pe canalul oficial de YouTube „Donut Media” și a reușit să adune peste șase milioane de vizualizări.

Sursă traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia