Mondo News

Dosarul Revoluției: Ion Iliescu a stat o oră și jumătate la Parchetul General

Marti, 17 Aprilie 2018 10:53
Scris de: Vlad Economu
Dosarul Revoluției: Ion Iliescu a stat o oră și jumătate la Parchetul General

Ion Iliescu s-a prezentat, marți dimineață, la Parchetul General. Fostul președinte a fost citat pentru a i se aduce la cunoștință că pe numele lui a fost începută urmărirea penală în Dosarul Revoluției pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității.

Update: Parchetul General a decis extinderea și efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii contra umanității față de Ion Iliescu, informează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Ion Iliescu, ”la data săvârșirii faptelor, membru și președinte al Consiliului Frontului Salvării Naționale”, este acuzat de fapte comise în intervalul 27 – 31 decembrie 1989.

Parchetul General precizează că, pentur extinderea urmăririi penale nu mai este nevoie de avizul președintelui Klaus Iohannis.

Știre inițială

Ion Iliescu a ajuns la Parchet în jurul orei 09.00. Fostul președinte a plecat după aproximativ o ora și jumătate, în jurul orei 10.30 fără a face vreo declarație. În data de 13 aprilie, președintele Klaus Iohannis a dat aviz favorabil cererii procurorilor de urmărire penală pe numele lui Ion Iliescu, Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu.

Sursă foto: realitatea


Un comentariu

  1. vali
    Reply

    Succes asigurat! Hollywood are nevoie de o poveste senzationala ! Te ajutam sa reusesti si tu! Sansa ta de a te apropia de Hollywood!
    Aici nu ai stres! Vino in cea mai serioasa echipa! Opreste-te aici! Bani online, cu cel mai socant subiect de film! Un film bun la Hollywood! Vrei sa castigi bani?
    Numai aici poti sa castigi bani multi! Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : [email protected]

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis