Mondo News

DOSAR BELINA: SEVIL SHHAIDEH si DAN SOVA, audiati la DNA! DECLARATII

Miercuri, 11 Octombrie 2017 16:49
Scris de: Vlad Economu

Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii, a fost audiata, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in dosarul Belina, in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu, informeaza televiziunile de stiri.

Sevil Shhaideh a sosit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie cu putin inainte de ora 14.00, ora la care era programata audierea sa, si a stat la rand la intrarea in sediul institutiei. La iesirea de la DNA, Sevil Shhaideh a spus ca inca nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si ca acestia au informat-o azi ca se va efectua o expertiza in dosar. Ministrul are posibilitatea sa recuze expertul desemnat de DNA si trebuie sa ia aceasta decizie pana maine.

“Nu am dat nicio declaratie in dosar, mi s-a comunicat ca se va efectua o expertiza si am posibilitatea de a recuza expertul. Trebuie sa iau decizia pana maine”, a spus Shhaideh. Intrebata ce parere are despre faptul ca premierul Mihai Tudose vrea sa o demita, ea a spus ca a fost numita ce Comitetul Executiv al partidului si tot acest for trebuie sa ia o decizie in privinta demiterii.

“Cred ca sunt acelasi om, am respectat partidul. Pe mine m-a numit CExN iar decizia va fi luata in CExN”, a precizat ministrul. Jurnalistii au insistat cu intrebarile referitoare la demisia sa, dar Sevil Shhaideh nu a vrut sa faca mai multe declaratii. ”Lasati-ma sa nu vorbesc despre pozitia mea in Guvern pe scarile DNA sau pe strada”, a fost replica acesteia.

In aceeasi ordine de idei, Dan Sova s-a prezentat miercuri dupa-amiaza la DNA pentru a fi audiat in dosarul Belina. Sova nu a facut declaratii la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie. 

Sursa foto: evenimentul zilei


Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Economie

Sport

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

george alin anastasescu, patron colectiv, disparitie, marea britanie Unul dintre patronii clubului COLECTIV a DISPARUT! Unde s-ar fi ASCUNS acesta


horoscop, noiembrie 2017, horoscop noiembrie 2017, horoscop bani noiembrie, horoscop dragoste noiembrie, horoscop sanatate noiembrie, horoscop cariera noiembrie HOROSCOP NOIEMBRIE 2017. Previziuni astrale complete! Nu dati crezare ZVONURILOR


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI luni 23 octombrie 2017 HOROSCOP LUNI 23 OCTOMBRIE 2017. Atentie la CALATORII si ajutoare “prietenesti”


siena vuscan, fetita romanca, china, limba chineza, sonia vuscan Siena Vuscan, romanca de numai 7 ani care i-a dat pe spate pe chinezi! VIDEO