Mondo News

Doi urși se bat în mijlocul străzii! Video viral

Joi, 03 Octombrie 2019 12:43
Scris de: Vlad Economu
Doi urși se bat în mijlocul străzii! Video viral

O inregistrare cu doi ursi grizzly care se bat in mijlocul unei strazi din Canada face furori pe Internet. Filmuletul devenit viral, realizat catre sfarsitul lunii trecute, are in centru, in prima instanta, doi ursi care, aparent, au ceva de impartit. Dupa ce incearca sa se intimideze reciproc, ragand unul la altul, se ridica in doua picioare si, in final, ajung la lupta corp la corp.

Se rostogolesc, ajung in iarba de langa sosea, se intorc iar pe asfalt. Lupta este apriga, pe viata si pe moarte. Factorul inedit este acela ca lupta pare atent jurizata, de la o distanta sigura, de o vulpe. Aceasta zareste din departare batalia si se apropie treptat, curioasa. Ramane, totusi, la o distanta care nu o pune in pericol. Cei doi ursi nici nu sunt constienti de spectatorul lor, continuand inclestarea.

Scenele au fost surprinse intamplator pe o sosea din British Columbia si postate pe Facebook de Cari McGillivray. Intre timp, inregistrarea a fost distribuita de aproape 100.000 de ori. Autostrada Stewart-Cassiar, nu departe de Alaska, se afla intr-un loc in care salbaticiunile sunt la ele acasa, arata IFL Science.

In aceasta regiune a lumii, ursii inca abunda. In British Columbia, de exemplu, datele oficiale arata ca sunt 15.000 de ursi grizzly, adica un sfert din populatia totala de ursi din America de Nord.

Sursa video: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

costi mocanu, lpf, razvan burleanu, inlocuitor, gino iorgulescu Mutare surpriză! O fostă vedetă ProTV, ”împinsă” de Răzvan Burleanu, să preia șefia LPF


mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii