Mondo News

Doi ofițeri DIPI au spart legea tăcerii din cadrul ‘Doi și-un sfert’! Banii de operațiuni au fost deturnați

Marti, 27 Noiembrie 2018 12:26
Scris de: Vlad Economu
Doi ofițeri DIPI au spart legea tăcerii din cadrul ‘Doi și-un sfert’! Banii de operațiuni au fost deturnați

O serie de informații incendiare au fost furnizate în fața instanței de doi ofițeri din cadrul Departamentul de Informații și Protecție Internă (DIPI), serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), denumit și “Doi și-un sfert”. Aceștia au recunoscut la DNA acuzațiile privind deturnarea unor fonduri operative. Pentru că au pledat vinovat, cei doi s-au ales cu sentințe cu suspendare, cu titlu definitiv.

“Este vorba de comisarul-șef Virgil-Horațiu Nabirjoiu, fost atașat de afaceri interne al României la NATO, unde se ocupă de Registrul Intern al ORNISS – și de comisarul-șef Ionel-Marius Dedu, fost adjunct-șef al Diviziunii Tehnică Operativă și Comunicații.

Virgil-Horațiu Nabirjoiu a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare, după ce a pledat vinovat pentru complicitate la deturnare de fonduri, fals intelectual și uz de fals, toate în formă continuată, potrivit portalului instanțelor.

Ionel-Marius Dedu a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare, după ce a pledat vinovat pentru complicitate la deturnare de fonduri în formă continuată complicitate la deturnare de fonduri, fals intelectual și uz de fals, toate în formă continuată, potrivit portalului instanțelor. Deciziile au fost date de Tribunalul București și sunt definitive prin necontestare”.

Sursă text: ziare.com


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”


franco zeffirelli a murit, a murit franco zeffirelli, deces, regizor, italia Franco Zeffirelli a murit. Viața și opera unui geniu irascibil


cristiano ronaldo, viol, citatie, tribunal, las vegas Cristiano Ronaldo, acuzat de viol, trebuie să se prezinte în faţa unui tribunal din Las Vegas