Mondo News

Doi ofițeri DIPI au spart legea tăcerii din cadrul ‘Doi și-un sfert’! Banii de operațiuni au fost deturnați

Marti, 27 Noiembrie 2018 12:26
Scris de: Vlad Economu
Doi ofițeri DIPI au spart legea tăcerii din cadrul ‘Doi și-un sfert’! Banii de operațiuni au fost deturnați

O serie de informații incendiare au fost furnizate în fața instanței de doi ofițeri din cadrul Departamentul de Informații și Protecție Internă (DIPI), serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), denumit și “Doi și-un sfert”. Aceștia au recunoscut la DNA acuzațiile privind deturnarea unor fonduri operative. Pentru că au pledat vinovat, cei doi s-au ales cu sentințe cu suspendare, cu titlu definitiv.

“Este vorba de comisarul-șef Virgil-Horațiu Nabirjoiu, fost atașat de afaceri interne al României la NATO, unde se ocupă de Registrul Intern al ORNISS – și de comisarul-șef Ionel-Marius Dedu, fost adjunct-șef al Diviziunii Tehnică Operativă și Comunicații.

Virgil-Horațiu Nabirjoiu a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare, după ce a pledat vinovat pentru complicitate la deturnare de fonduri, fals intelectual și uz de fals, toate în formă continuată, potrivit portalului instanțelor.

Ionel-Marius Dedu a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare, după ce a pledat vinovat pentru complicitate la deturnare de fonduri în formă continuată complicitate la deturnare de fonduri, fals intelectual și uz de fals, toate în formă continuată, potrivit portalului instanțelor. Deciziile au fost date de Tribunalul București și sunt definitive prin necontestare”.

Sursă text: ziare.com


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 iulie 2019, horoscop azi, horoscop marti, horoscop zilnic Horoscop 16 iulie 2019. Leii au multă treabă la serviciu, iar Peștii au parte de discuții contradictorii


ion tiriac, ion maurer, jean maurer, secret, colectie arme, colectie tablouri Unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale lui Ion Țiriac, dezvăluit de fiul unui fost premier


british shorthair, pisica, rasa, cea mai veche rasa, ursulet plus Această pisică este socotită drept cea mai veche rasă din lume!


cornelia catanga, infarct, spital floreasca, stare critica Cornelia Catanga a făcut infarct! Este internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca