Mondo News

Divorț răsunător în lumea mondenă autohtonă! Au semnat actele acum doi ani dar abia acum au recunoscut

Vineri, 11 Octombrie 2019 22:26
Scris de: Vlad Economu
Divorț răsunător în lumea mondenă autohtonă! Au semnat actele acum doi ani dar abia acum au recunoscut

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat! Da, nu este deloc o glumă, deși așa ar părea, după ce fiul celui mai bogat om de afaceri din România, Ion Țiriac, și fiica îndrăgitei cântărețe Anastasia Lazariuc au avut, timp de 10 ani, o căsnicie despre care apropiații lor o vorbeau la superlativ, scrie presa tabloidă.

S-au iubit pătimaș, s-au certat, a fost dragoste cu năbădăi! Asta, înainte de a ajunge la Starea Civilă, în primăvara lui 2009, apoi la biserică, doar câteva luni mai târziu. Șapte ani de relație au consumat Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc până când au spus:

”Suntem făcuți unul pentru celălalt!”. S-au căsătorit… Dar, din păcate, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat, lucru anunțat chiar de cei doi, pe rețelele de socializare: “Din dorința de a reduce la tacere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.

Citește și:  GIGI BECALI A FĂCUT SHOW LA CUNUNIA FIICEI SALE, TEODORA! CE A SPUS LATIFUNDIARUL DE GINERELE SĂU! VIDEO

Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și parinții a 2 copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pt înțelegere!”

Fructul iubirii lui Ion Ion Țiriac și Ilenei Lazariuc sunt Alexandru (11 ani) și Nicholas Noah (10 ani). Nepotul cel mare al omului de afaceri Ion Țiriac a venit pe lume în luna martie a anului 2008, iar mezinul, Nicholas Noah, s-a născut în iunie 2009.

Sursa foto: realitatea


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 6 decembrie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 6 decembrie 2019. Taurii au parte de răsturnări de situație, iar Balanțele sunt recalcitrante la orice


mos nicolae, obiceiuri, traditii, sfantul nicolae, nicolae de myra Moș Nicolae. Obiceiuri și tradiții. Cine a fost Sfântul Nicolae


jjames bond, no time to die, trailer, video, No time to die. Primul trailer pentru viitoarea peliculă James Bond! Video


brad de craciun, marbella, cel mai scump brad, Debbie Wingham, paza permanenta Cel mai scump brad de Crăciun din lume! Are pază asigurată permanent! Foto în articol