Mondo News

Directorul tehnic al FRF lansează o ipoteză șoc: FCSB ar putea fuziona cu o altă echipă!

Joi, 07 Decembrie 2017 10:39
Scris de: Vlad Economu
Directorul tehnic al FRF lansează o ipoteză șoc: FCSB ar putea fuziona cu o altă echipă!

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a lansat o ipoteză șoc. Stoichiță spune că s-a întâlnit cu oficialii echipei CSA Steaua și, în urma acestei discuții, nu exclude o fuziune cu FCSB.

“Sunt la curent cu orice se întâmplă la ambele echipe Steaua. Vineri m-am văzut cu Lăcătuș, cu Tică Dănilescu. Încă de acum un an am spus că soluția este reasamblarea celor două echipe. Nu-l suporți pe Becali, dar trebuie să fii rațional și eficient.

Este posibil ca cele două echipe să se unească. Atât cei de la Armata cât și cei din jurul lui Gigi Becali au înțelepciune și știu ce este mai bine pentru un club care va deveni de câteva ori mai mare”, a spus Mihai Stoichiță la Digi Sport.

Gigi Becali și CSA Steaua se află în conflict de câțiva ani. Echipa lui Gigi Becali a pierdut marca Steaua și a fost obligată să își schimbe numele în FCSB.

Există și un proces în care CSA Steaua solicită despăgubiri în valoare de 37 de milioane de euro din partea FCSB. Pe fondul disputei, CSA Steaua și-a înființat în această vara o echipa de fotbal care activează în Liga 4.

In actuală structura, CSA Steaua nu ar putea evolua în Liga 1 întrucât legea sportului nu îi permite. Acesta este motivul pentru care Stoichiță crede că va avea loc o fuziune.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 13 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 13 noiembrie 2018. Racii intră în niște altercații, iar Capricornii sunt schimbători


femei, fantezie secreta, motiv cearta, sondaj, mens health, womens health Fantezia secretă pe care o au 53% dintre femei! Sondaj Women’s Health și Men’s Health


gerard butler, casa distrusa, malibu, incendii, california, foto Gerard Butler a publicat imagini cu casa sa distrusă de incendiile din California! Foto în articol


untold 2019, cluj, bilete, abonamente, preturi, 1-4-august 2019 Untold 2019. Miercuri vor fi puse în vânzare primele bilete și abonamente! Află cât costă