Mondo News

Digi 24 rămâne fără una dintre vedetele postului! Și-a confirmat oficial demisia

, 15 Septembrie 2019 16:55
Scris de: Vlad Economu
Digi 24 rămâne fără una dintre vedetele postului! Și-a confirmat oficial demisia

Unul dintre oamenii ”vechi” ai postului Digi 24, lucrând în trust de șapte ani de zile și având o carte de vizită impresionantă, și-a confirmat demisia de la postul amintitAlice Iacobescu a confirmat demisia, pentru paginademedia.ro, iar acum se află în perioada de preaviz.

„Consider că este momentul să fac o schimbare și, în mod cert, o să fie o schimbare de substanță. Îmi doresc foarte mult să fac jurnalism, jurnalism de calitate, și sunt convinsă că voi reuși să fac asta și de aici încolo. Voi vedea sub ce formă”, a declarat Alice Iacobescu.

alice-iacobescu_tb730

Totodată, Alice Iacobescu a declarat pentru sursa citată mai sus că, deocamdată, nu știe unde va merge, însă știe ”ce are de oferit”. „În acest moment, nu știu unde mă duc, dar știu ce am de oferit”, a mărturisit vedeta Digi 24.

”Jurnalist cu experiență îndelungată care include 3 ani în redacția română BBC World Service de la Londra. A intrat în echipa Digi24 încă de la lansarea postului și de atunci prezintă jurnale și evenimente speciale. Alice a fost corespondentul Digi24 la primul eveniment internațional major dupa inaugurarea stației, alegerile prezidențiale din Franța (aprilie 2012), și este în mod constant trimisul special al Digi24 la Consiliul European”, scrie pe pagina ”Vedete Digi 24”. „Ca jurnalist, ai libertatea să întrebi. Poți primi în schimb un răspuns sau un refuz. Cu oricare dintre ele, ești în câștig”, spunea Alice Iacobescu.

Sursa foto: Digi24


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție


grupare skimming, rechinu, claudiu martin florian, Fratele interlopului “Rechinul”, arestat de FBI. Suma uriașă bani pe care a câștigat-o din clonarea cardurilor