Mondo News

Diana Munteanu prinsă și înșelată într-o bulibășeală amoroasă! Prezentatoarea este iar singură

Joi, 07 Decembrie 2017 14:15
Scris de: Vlad Economu
Diana Munteanu prinsă și înșelată într-o bulibășeală amoroasă! Prezentatoarea este iar singură

Înșelată pentru a patra oară de ”Bi”, Diana Munteanu și-a pus ordine în viața sentimentală! Vedeta s-a despărțit de Bogdan Nemțeanu după bulibășeala amoroasă în care a fost prinsă doi ani.

Diana și Bogdan au o relație de la finalul lui 2015, pe care la început au ținut-o ascunsă cât de mult au putut.  Diana și Bogdan au tras linie de mai multe ori din 2015 până acum, iar, de fiecare dată linia s-a șters și tot așa. Bi are 26 de ani și se pare că nu vrea să ”nu rateze nimic”.

Se pare că Diana Munteanu a fost înșelată de data aceasta. Nu știm dacă atunci când Bogdan mai avea o relație cu Diana atunci a fost cu Diana Gureșoaie, Magda Pălimariu și Călina Roman (nepoata lui Petre Roman), cu ultima dintre ele Bogdan chiar afișându-se în câteva rânduri în oraș, adică a fost ceva destul de oficial.

Exact când sentimentele dintre Bi și Di păreau să fi revenit pe făgașul relativ firesc, s-a întâmplat: Bi a înșelat-o pe Di, chiar cu cineva din cercul lor comun de prieteni.

Bulibășeala amoroasă acoperită de sora lui Bi

Pe domnișoara care l-a îmbiat pe Bi la călcat strâmb o cheamă Roxana Aliman și este din Buzău. Roxana este o fată frumoasă care olace multor bărbați plus că mai e și cunoscută a Dianei, motive pentru care aceasta din urmă l-a dat afară pe Bi din casa ei din Pipera, acolo unde cei doi locuiau după ce familia Nemțeanu l-a „dezmoștenit” pe Bi tocmai din cauza relației cu Diana.

Roxana Aliman se pare că a înșelat și ea la rândul ei când a exagerat cu petrecutul de timp cu Bi, doar că la ea pare ceva mai grav:se pare că a înșelat LA DUBLU, pentru că Roxana se pare că are doi iubiți. Unul la Buzău pe nume de scenă ”Răzvan de la Buzău”, care o aprovizionează, pe lângă dragoste sinceră, cu o mașină scumpă, genți, pantofi și toate cele trebuincioase unei tinere pe cale de afirmare în Capitală.

Citește și: VIDEO: ANTONIA DESPRE VIAȚA SEXUALĂ! CÂND A FĂCUT-O PRIMA DATĂ DAR ȘI CUM FACE SEX CU ALEX VELEA

Al doilea prieten oficial al Roxanei este la București, se numește Alin și este cel mai bun prieten al cumnatului lui Bi. Ați reținut? OK, reveniți cu o foaie… Gata? Deci Bogdan Nemțeanu (Bi) are o soră, Andra.

Andra este căsătorită cu Robert Marcu (cumnatul lui Bi). Iar Robert Marcu este cel mai bun prieten (încă din copilărie) al lui Alin, care este prietenul oficial al Roxanei Aliman, cea cu care Bogdan a înșelat-o pe Diana.

Acum întoarceți-vă la Andra, sora lui Bi și soția celui mai bun prieten al iubitului oficial al Roxanei, care știa despre relația megaextraconjugală a fratelui său cu Roxana, doar că nu le-a tăiat macaraoana celor doi, ba chiar i-ar fi încurajat.

Poate și pentru că întreaga familie Nemțeanu se împotrivește relației dintre Bi și Diana, care este cu 12 ani mai experimentată decât prietenul ei și ea le face jocul părinților, dar nu putem băga mâna în foc pentru asta.

Prin urmare, putem trage concluzia că ”planul” familiei Nemțeanu de a-i distrage atenția lui Bogdan și în același timp de a o enerva pe Diana a funcționat. Biata Roxana poate că a fost doar calul troian pe care sora lui Bi l-a băgat plină de zâmbete și bune intenții în casa fratelui ei și, implicit, într-a Dianei.

Dacă va fi și lovitura decisivă pe care încrederea și răbdarea Dianei Munteanu le vor încasa, rămâne de văzut. Cert este că Bi nu are la această oră un domiciliu clar, și credem că a fost doar o scăpare a lui Bogdan și că dragostea e mai mare ca orice, astfel încât noi am paria pe o reîmpăcare spectaculoasă.

Sursa text: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 13 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 13 noiembrie 2018. Racii intră în niște altercații, iar Capricornii sunt schimbători


femei, fantezie secreta, motiv cearta, sondaj, mens health, womens health Fantezia secretă pe care o au 53% dintre femei! Sondaj Women’s Health și Men’s Health


gerard butler, casa distrusa, malibu, incendii, california, foto Gerard Butler a publicat imagini cu casa sa distrusă de incendiile din California! Foto în articol


untold 2019, cluj, bilete, abonamente, preturi, 1-4-august 2019 Untold 2019. Miercuri vor fi puse în vânzare primele bilete și abonamente! Află cât costă