Mondo News

Detalii noi din scandalul care zguduie Orientul Mijlociu! Motivul real pentru care prințesa Haya l-a lăsat cu ochii în soare pe șeicul Dubaiului

Sambata, 13 Iulie 2019 15:07
Scris de: Vlad Economu
Detalii noi din scandalul care zguduie Orientul Mijlociu! Motivul real pentru care prințesa Haya l-a lăsat cu ochii în soare pe șeicul Dubaiului

În aceste zile, în toată presa internațională, se scrie tot mai mult despre prințesa Dubaiului, care a fugit de soțul ei, șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum (69 de ani).

S-a vorbit inițial că Haya Bint Al Hussein și copiii ei s-au ascuns în Germania, însă recent s-a afirmat că aceasta ar fi cerut azi politic în Marea Britanie, fapt ce a dus la o criză diplomatică între Germania, Regatul Unit și Emiratele Arabe Unite. Potrivit Daily Mail, în centrul divorțului de 5 miliarde de euro, pe care prințesa l-a cerut, ar fi un fost soldat britanic, Russell Flowers, care a fost bodyguardul prințesei, și, spun unele surse, alături de care ar vrea să trăiască pe viitor.

Un tribunal din Londra va judeca, la sfârșitul lunii iulie, bătălie legală neobișnuită între conducătorul puternic al Dubaiului, Sheikh Mohammed bin Rashid, și soția sa, prințesa Haya. Prințesa Haya ar fi luat cei doi copii cu ea când a părăsit Dubaiul, iar instanța ar trebui să se concentreze asupra custodiei lor, a raportat Associated Press. Divizia de familie din Londra a Înaltei Curți a confirmat că acest caz va fi judecat în 30 iulie, însă a refuzat să spună despre ce este vorba.

Citește și: PRIMA MĂSURĂ LUATĂ DE EMIRUL DUBAIULUI DUPĂ FUGA SOȚIEI SALE, PRINȚESA HAYA

Prințesa Haya și soțul ei au fost prezenți an de an la Royal Ascot, cel mai important eveniment hipic din Marea Britanie. Prințesa Haya este bună prietenă cu soția Prințului Charles, Camilla Parker și, astfel, s-a aflat de multe ori în compania Reginei Elisabeta a II-a în cercurile înalte alte monarhiei britanice.

Rămasă orfană de mamă pe când avea doar 4 ani, Prinţesa Haya a „moștenit” naționalitatea britanică a acesteia și, în consecință, și-a definitivat studiile în capitala „Imperiului”. A studiat filosofia, dar și economia și științele politice la vestita Universitate Oxford.

Citește și: SOŢIA ŞEICULUI DIN DUBAI A FUGIT DIN ȚARĂ ÎMPREUNĂ CU COPIII ŞI CU 31 DE MILIOANE DE LIRE STERLINE!

Sursa foto: BBC


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul


tata, reactie, meci, lupte, video Reacția unui tată după ce fiul său este învins într-o luptă! Video