Mondo News

Detalii de ultimă oră despre starea lui Mario Iorgulescu. ”A făcut progrese considerabile!”

Miercuri, 02 Octombrie 2019 11:14
Scris de: Vlad Economu
Detalii de ultimă oră despre starea lui Mario Iorgulescu. ”A făcut progrese considerabile!”

Starea de sănătatea a lui Mario Iorgulescu (24 de ani) s-a îmbunătățit în ultimele zile, conform WOWbiz. Băiatul lui Gino Iorgulescu (63 de ani) a început să meargă prin salon, fiind ajutat de diferite rude.

Unul dintre apropiații lui Mario Iorgulescu a făcut dezvăluiri de ultimă oră cu privire la starea sa de sănătate: „El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece”, conform sursei citate.

Citește și: MARIO IORGULESCU, AMUZAT CĂ E UN PERICOL LA VOLAN. CE A POSTAT PE FACEBOOK DUPĂ MAI MULTE ACCIDENTE

Mario Iorgulescu a fost transferat în urmă cu câteva zile la o clinică de lux din Italia, deşi medicii de la Spitalul Elias nu şi-au dat acordul, iar procurorii de caz au aflat de mutare, după ce fiul președintelui LPF a ajuns la instituția din „Peninsulă”. Circa 10.000 de euro a costat transportul. Acum aproape trei săptămâni, Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias, ca victimă a unui grav accident rutier.

Fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc. Mario avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și, de asemenea, consumase cocaină.

Sursa foto: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii


Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!