Despre noi

MONDO NEWS – Stiri minut cu minut

Mondo News este un site de stiri cu o experienta de peste sase ani pe piata online din Romania, care ofera un continut de informatii complet si accesibil tuturor categoriilor de cititori, in flux “minut cu minut”. Stirile Mondo News sunt furnizate atat din surse proprii, cat si prin colaborari cu alte institutii de presa din Romania.

Site-ul Mondo News a fost fondat de Cristiana Petrariu in 8 septembrie 2008, iar prin reorganizarea din iunie 2013, site-ul si-a extins publicul tinta, furnizand cititorilor o paleta mult mai mare de continut si interviuri exclusive. Pe langa informatiile prezentate in timp real, Mondo News ofera acces la o arhiva de aproximativ 70.000 de materiale jurnalistice. 

Fluxul zilnic de stiri este asigurat de o echipa redactionala cu experienta pe piata mass-media din Romania. Informatiile in exclusivitate, stirile de actualitate si subiectele fierbinti ale zilei sunt numai cateva dintre ingredientele pe care site-ul Mondo News le foloseste pentru fidelizarea cititorilor sai, indiferent de domeniul de interes.

Pe site-ul Mondo News vei gasi informatii exclusive si de ultima ora din toate domeniile de interes: Politica, Economie, Societate, Externe, dar si din Sport, Auto, Imobiliare, Turism, Sanatate sau Life. Totodata, Mondo News transmite in format Live Text cele mai importante evenimente ale zilei.

Interviurile exclusive completeaza paleta informationala difuzata de Mondo News in format “minut cu minut”. De curand am lansat si sectiunea Video, unde poti viziona evenimentele zilei prezentate intr-un format propriu.

Datele Trafic.ro indica un record de 90.000 de vizitatori unici pe zi de la lansarea site-ului mondonews.ro, pana azi. Mondo News este “un altfel de ziar”, pentru ca piata presei online are nevoie de informatii transmise in timp real, in mod transparent si impartial.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.