Mondo News

Denis Alibec pe picior de plecare de la FCSB! Atacantul este ademenit cu un salariu uriaș

Marti, 10 Aprilie 2018 16:44
Scris de: Vlad Economu
Denis Alibec pe picior de plecare de la FCSB! Atacantul este ademenit cu un salariu uriaș

Denis Alibec pe picior de plecare de la FCSB! Atacantul este ademenit cu un salariu uriaș! Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a dezvăluit în editorialul de azi că atacantul de 27 de ani este dorit de New York Red Bulls, echipă din Major League Soccer.

Oferta a venit prin intermediul agentului Constantin Dumitrașcu, iar clubul din SUA ar oferi FCSB 3 milioane de euro și un salariu de un milion de dolari pe an lui Denis Alibec.

Denis Alibec a venit la FCSB în ianuarie 2017, pentru 2,04 milioane de euro. În acest sezon, în toate competițiile, are 3 goluri în 23 de partide. New York Red Bulls este pe locul 6 în MLS, în conferința de Est, cu 6 puncte după 4 meciuri. Echipa este antrenată de Jesse Marsch și a fost înființată de  1994. 

Sursa foto: sport


Un comentariu

  1. Florin
    Reply

    Bani online: Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!