Mondo News

Delia fuge de iarnă ca dracu’ de tămâie! Unde s-a refugiat artista

Luni, 22 Ianuarie 2018 11:43
Scris de: Vlad Economu
Delia fuge de iarnă ca dracu’ de tămâie! Unde s-a refugiat artista

Delia nu a stat prea mult în ţară chiar dacă și-a întrerupt vacanța pentru câteva concerte. Duminică la prânz, artista s-a urcat din nou în avion şi a revenit într-un loc de care s-a îndrăgostit.

După India şi Maldive de la începutul anului, cântăreaţa s-a întors în Thailanda, destinaţie pe care a vizitat-o şi anul trecut. Delia se relaxează la piscină făcându-și fanii invidioşi că este, din nou, în vacanţă. Artista a petrecut deja trei săptămâni în India şi Maldive, dar s-a întors în urmă cu cinci zile pentru niște concerte.

După ce şi-a onorat toate obligaţiile contractuale, Delia s-a urcat în avion pentru o nouă călătorie. Artista a ales Thailanda, de unde a început să le trimită prietenilor imagini. Şi la începutul lui 2017, vedeta a ales această destinaţie, dar spre deosebire de Bangkok, unde se află acum, atunci Delia a închiriat o căsuţă tradiţională din complexul BaaanVooLOo, din Chiang Mai.

Sursa foto: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!