Mondo News

Delia fuge de iarnă ca dracu’ de tămâie! Unde s-a refugiat artista

Luni, 22 Ianuarie 2018 11:43
Scris de: Vlad Economu
Delia fuge de iarnă ca dracu’ de tămâie! Unde s-a refugiat artista

Delia nu a stat prea mult în ţară chiar dacă și-a întrerupt vacanța pentru câteva concerte. Duminică la prânz, artista s-a urcat din nou în avion şi a revenit într-un loc de care s-a îndrăgostit.

După India şi Maldive de la începutul anului, cântăreaţa s-a întors în Thailanda, destinaţie pe care a vizitat-o şi anul trecut. Delia se relaxează la piscină făcându-și fanii invidioşi că este, din nou, în vacanţă. Artista a petrecut deja trei săptămâni în India şi Maldive, dar s-a întors în urmă cu cinci zile pentru niște concerte.

După ce şi-a onorat toate obligaţiile contractuale, Delia s-a urcat în avion pentru o nouă călătorie. Artista a ales Thailanda, de unde a început să le trimită prietenilor imagini. Şi la începutul lui 2017, vedeta a ales această destinaţie, dar spre deosebire de Bangkok, unde se află acum, atunci Delia a închiriat o căsuţă tradiţională din complexul BaaanVooLOo, din Chiang Mai.

Sursa foto: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate