Mondo News

Delia a câștigat o sumă impresionantă de Revelion! Unde vrea să o cheltuiască

Luni, 01 Ianuarie 2018 13:58
Scris de: Vlad Economu
Delia a câștigat o sumă impresionantă de Revelion! Unde vrea să o cheltuiască

Delia a făcut un veritabil tur de forță în noaptea de Anul Nou! Insă și onorariul total a fost unul pe măsură, cântăreața reușind să adune nu mai puţin de 60.000 de euro! Iar astăzi va pleca, aşa cum face de obicei, într-o vacanţă exotică, notează click.ro.

A devenit tradiţie pentru Delia ca în prima zi a anului să se afle în avion. Cum noaptea de Revelion o petrece de ani buni pe scenă, este de înţeles de ce la 1 ianuarie, artista se grăbeşte să fugă departe.

Citește și: DELIA MATACHE ARUNCA IN AER TARIFELE PENTRU CANTARI

Cântăreaţa a anunţat că în primele zile ale lui 2018 va ajunge într-o destinaţie la care visează de ceva timp. Delia şi soţul ei şi-au rezervat locuri la un resort din India. Vacanţa o face pe artistă să îşi dorească să “sară” peste Revelion şi să se îmbarce în cursa care o va duce în paradis. Chiar ea le-a mărturisit fanilor că vrea să termine de cântat şi să-şi onoreze contractele în urma cărora va încasa fabuloasa sumă de 60.000 euro şi să înceapă să colinde prin India.

Sursă foto: adpm.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!