Mondo News

Deces Davide Astori! Rai Sport lansează o ipoteză șocantă în cazul morții căpitanului Fiorentinei

Luni, 05 Martie 2018 19:04
Scris de: Vlad Economu
Deces Davide Astori! Rai Sport lansează o ipoteză șocantă în cazul morții căpitanului Fiorentinei

Fotbalul din Italia este în doliu, după dispariția tragică a lui Davide Astori la numai 31 de ani. Căpitanul Fiorentinei a fost găsit fără suflare în camera sa de hotel din Udine, unde formația viola ar fi trebuit să joace duminică, în Serie A. Iniţial, s-a crezut că decesul a fost cauzat de o problemă cardiacă.

La câteva ore de la efectuarea autopsiei, Rai Sport a adus în discuţie o nouă ipoteză. Potrivit sursei citate, moartea lui Astori ar fi fost provocată de o problemă cerebrală, însă jurnaliştii italieni nu au oferit alte detalii, anunță Digisport.ro. Mai multe amănunte vor putea fi cunoscute după ce vor mai fi făcute o serie de examene, pentru a înlătura orice incertitudine legată de tragedia care a lovit brutal il calcio.

Între timp, Carlo Tranquilli, specialist în medicină sportivă şi mult timp doctorul naţionalei Under 21 a Italiei, susţine că examinările la care sunt supuşi sportivii profesionişti reduc cu până la 89% posibilitatea morţii subite, însă riscurile nu pot fi complet eliminate. ”Nu e nicio noutate. Controalele scad mult riscul unui deces subit, dar acesta nu poate fi eliminat 100%. Iar în ţara noastră se fac mai multe examinări. Puţini în lume sunt ca noi.

Cu ceea ce facem noi, inclusiv controalele dinaintea meciurilor, se reduce posibilitatea morţii subite cu până la 89%. Şi oricum, şi cu o simplă electrocardiogramă bine interpretată se pot reduce mult riscurile”, a precizat Tranquilli.

Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la 31 de ani. Crescut la tineretul lui AC Milan, a mai evoluat în carieră la Cagliari şi AS Roma. A jucat de 14 ori pentru naţionala Italiei. (Detalii aici)

Sursa foto: sport.it


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 octombrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 octombrie 2018. Taurii trebuie să deschidă bine ochii, iar Racii au parte de multe piedici


chemsex, joc amoros, pericol, orgii sexuale, droguri, romania A ajuns și în România! Jocul amoros dar și periculos care a înnebunit planeta


pompei, carbune, inscriptie, eruptie, vezuviu, istorie, italia Mesajul descoperit pe peretele unei case rescrie istoria


smiley, gina pistol, relatie, declaratie smiley Sunt sau nu împreună Smiley și Gina Pistol? Cântărețul dă cărțile pe față