Mondo News

De ce s-a blocat transferul lui Ianis Hagi la Spartak Moscova? Pretențiile exagerate ale ”Regelui” Gică

Joi, 11 Iulie 2019 00:34
Scris de: Vlad Economu
De ce s-a blocat transferul lui Ianis Hagi la Spartak Moscova? Pretențiile exagerate ale ”Regelui” Gică

Cotidianul Sport Express susține că transferul lui Ianis Hagi la Spartak Moscova s-a blocat din cauza pretențiilor exagerate ale lui Gică Hagi.

Spartak oferă maximum 10 milioane de euro, cu două mai puțin decât pretinde Viitorul, clubul la care evoluează Ianis Hagi.  S-a crezut că există deja un acord între Viitorul și Spartak, iar Ianis Hagi va evolua la clubul moscovit. Totuși, afacerea este departe de a fi reglată. Cele două părți încă negociază, și la suma de transfer, și la salariul jucătorului în vârstă de 20 de ani.

Ziariștii ruși au dezvăluit cifrele tratativelor. Inițial, Spartak și Viitorul se înțeleseseră pentru 10 milioane de euro (8 milioane fix, plus două milioane bonusuri de performanță), a scris cotidianul Sport Express. Iar Ianis urma să câștige anual din salariu 1,3 milioane net.

Citește și: MOTIVUL PENTRU CARE IANIS HAGI A REFUZAT BARCELONA! GICĂ POPESCU CONFIRMĂ INTERESUL CELOR DE LA SPARTAK MOSCOVA

Numai că, susține Sport Express, Gică Hagi nu mai e mulțumit nici de oferta pentru club, nici de contractului jucătorului. Ar cere 12 milioane de euro suma totală a tranzacției și două milioane salariu pentru Ianis.

Antrenorul Oleg Kanonov insistă ca transferul să se realizeze cât mai repede, echipa sa debutează în noul campionat chiar sâmbătă (acasă, cu Soci), dar Spartak ezită încă. Șefii clubului nu sunt convinși că trebuie să mai ridice oferta.

Sursa: sportexpress.ru


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!


timisoara, atac, tanar injunghiat, fiu sile camataru, club manele, Albert Florian Balint Timişoara. Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr într-un club de manele! Video


horoscop 20 octombrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 octombrie 2019. Săgetătorii au o zi controversată, iar Taurii au cheltuieli neașteptate


snoop dogg, salariu, jointuri, tigari marijuana, rulat, angajat Snoop Dogg are un angajat care se ocupă doar cu rularea țigărilor cu marijuana! Suma uriașă cu care îl plătește