Mondo News

De ce nu este bine să mâncăm brânză la masa de seară! Avertismentul medicilor

, 09 Iunie 2019 17:50
Scris de: Vlad Economu
De ce nu este bine să mâncăm brânză la masa de seară! Avertismentul medicilor

Masa de seară este înlocuită adesea cu brânză, crezând că este o alternativă bună, fără prea multe calorii. În realitate însă, brânza este pusă de nutriționiști pe lista alimentelor care nu ar trebui niciodată consumate seara.

Ei bine, probabil nu vă așteptați, însă brânza, înghețata și țelina sunt niște alimente pe care nu ar trebui să le consumăm niciodată la masa de seară.

Brânza spre exemplu conține tiramină de aminoacizi, care este responsabilă de activitatea mai alertă a creierului. Prin urmare, consumul de brânză seara ar putea să vă cauzeze probleme cu somnul. Dacă brânza este combinată cu roșii efectul este și mai rau întrucât roșiile conțin zaharuri, care înseamnă energie.

Citește și:  CÂT DE SĂNĂTOS ESTE DE FAPT SĂ MĂNÂNCI ROȘII CU BRÂNZĂ

Înghețata este și ea pe lista alimentelor ce nu ar trebui consumate seara. Nu suntem foarte surprinși de faptul că înghețata conține o cantitate mare de zahăr și grăsimi, o combinație de elemente nefericită pentru organismul nostru. De asemenea, dacă mâncăm înghețată înainte de culcare trebuie să ne așteptăm la un somn agitat.

Țelina este de asemenea unul din alimentele ce nu ar trebui niciodată consumate seara. Aceasta este un diuretic natural, ceea ce vă oferă, de asemenea, un somn agitat.

Sursa foto: gandul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!