Mondo News

De ce n-a mai ajuns GICA HAGI pe BANCA TEHNICA a NATIONALEI ROMANIEI

Marti, 10 Octombrie 2017 15:05
Scris de: Vlad Economu

Antrenorul Gica Hagi a fost una dintre variantele oficialilor Federatiei Romane de Fotbal (FRF) pentru inlocuirea lui Christoph Daum in functia de selectioner al nationalei Romaniei, informeaza postul de televiziune Telekom Sport.

Unul dintre consilierii presedintelui Razvan Burleanu, fostul jurnalist Andrei Vochin, a dezvaluit, marti, cum Federatia Romana de Fotbal (FRF) a incercat sa-l oferteze pe fondatorul, patronul si totodata antrenorul echipei Viitorul Constanta.

Intentia Federatiei Romane de Fotbal a fost insa sortita esecului deoarece antrenorul Gica Hagi a refuzat chiar sa se vada cu oficialii Federatiei. ”Daca Gica Hagi nu a vrut sa lucreze cu Federatia Romana de Fotbal asta nu inseamna ca FRF n-a vrut sa lucreze cu Gica Hagi”, a spus Andrei Vochin la postul de televiziune amintit.

“Gica Hagi a fost sunat si de presedintele Razvan Burleanu, si de directorul tehnic Mihai Stoichita. Dar Gica Hagi a transmis printr-un intermediar ca nu se pune problema sa vina la nationala. Ce sa faci mai mult? Nu poti sa te duci si sa intri peste om”, a conchis oficialul Federatiei Romane de Fotbal.

Andrei Vochin a mai dezvaluit ca Dan Petrescu a fost primul pe lista, Gica Hagi a fost al doilea, iar Cosmin Contra al treilea. Intr-un final, tehnicianul dinamovist Cosmin Contra este cel care a ajuns selectionerul Romaniei, semnand cu Federatia Romana de Fotbal (FRF) un contract valabil pana in anul 2020.

Sursa foto: sport


Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Economie

Sport

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

george alin anastasescu, patron colectiv, disparitie, marea britanie Unul dintre patronii clubului COLECTIV a DISPARUT! Unde s-ar fi ASCUNS acesta


horoscop, noiembrie 2017, horoscop noiembrie 2017, horoscop bani noiembrie, horoscop dragoste noiembrie, horoscop sanatate noiembrie, horoscop cariera noiembrie HOROSCOP NOIEMBRIE 2017. Previziuni astrale complete! Nu dati crezare ZVONURILOR


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI luni 23 octombrie 2017 HOROSCOP LUNI 23 OCTOMBRIE 2017. Atentie la CALATORII si ajutoare “prietenesti”


siena vuscan, fetita romanca, china, limba chineza, sonia vuscan Siena Vuscan, romanca de numai 7 ani care i-a dat pe spate pe chinezi! VIDEO