Mondo News

De ce n-a mai ajuns GICA HAGI pe BANCA TEHNICA a NATIONALEI ROMANIEI

Marti, 10 Octombrie 2017 15:05
Scris de: Vlad Economu
De ce n-a mai ajuns GICA HAGI pe BANCA TEHNICA a NATIONALEI ROMANIEI

Antrenorul Gica Hagi a fost una dintre variantele oficialilor Federatiei Romane de Fotbal (FRF) pentru inlocuirea lui Christoph Daum in functia de selectioner al nationalei Romaniei, informeaza postul de televiziune Telekom Sport.

Unul dintre consilierii presedintelui Razvan Burleanu, fostul jurnalist Andrei Vochin, a dezvaluit, marti, cum Federatia Romana de Fotbal (FRF) a incercat sa-l oferteze pe fondatorul, patronul si totodata antrenorul echipei Viitorul Constanta.

Intentia Federatiei Romane de Fotbal a fost insa sortita esecului deoarece antrenorul Gica Hagi a refuzat chiar sa se vada cu oficialii Federatiei. ”Daca Gica Hagi nu a vrut sa lucreze cu Federatia Romana de Fotbal asta nu inseamna ca FRF n-a vrut sa lucreze cu Gica Hagi”, a spus Andrei Vochin la postul de televiziune amintit.

“Gica Hagi a fost sunat si de presedintele Razvan Burleanu, si de directorul tehnic Mihai Stoichita. Dar Gica Hagi a transmis printr-un intermediar ca nu se pune problema sa vina la nationala. Ce sa faci mai mult? Nu poti sa te duci si sa intri peste om”, a conchis oficialul Federatiei Romane de Fotbal.

Andrei Vochin a mai dezvaluit ca Dan Petrescu a fost primul pe lista, Gica Hagi a fost al doilea, iar Cosmin Contra al treilea. Intr-un final, tehnicianul dinamovist Cosmin Contra este cel care a ajuns selectionerul Romaniei, semnand cu Federatia Romana de Fotbal (FRF) un contract valabil pana in anul 2020.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

delia matache, nervi, fan, idiot, Delia, scoasă din sărite de un fan: “Ești incredibil de idiot”! De ce s-a enervat artista


connect-r, misha, divort, tradare, amanta, divort connect-r misha Connect-R și Misha au divorțat! Când și de ce s-au despărțit de fapt cei doi artiști


bere, watercress warrior, potenta, bere ciudata, sex Berea care te face campion la pat! Foto în articol


pterozaur, descoperire, vertebrate zburatoare, video, specie noua Descoperire inedită! O nouă specie de pterozaur oferă detalii despre primele vertebrate zburătoare. Video