Mondo News

De ce fug mămicile din parc de Bianca Drăgușanu! Motivul este unul ciudat

Sambata, 06 Ianuarie 2018 12:38
Scris de: Vlad Economu
De ce fug mămicile din parc de Bianca Drăgușanu! Motivul este unul ciudat

De ce este evitată Bianca Drăgușanu în parc de către celelalte mămici? Motivul este cel puțin ciudat! Vedeta a rămas șocată când a observat că nu i se răspunde la salut în parc! Bianca a povestit tot ce i s-a întâmplat în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Bianca Drăgușanu este o mămică model, din perspectiva unora, si o mămică de blamat, din perspectiva altora. „Ce mi s-a întâmplat recent în parc: după emisiune, mă duc cu fiică-mea în parc, că să alerge și ea la aer curat. Și ca mamă să poată respira, să își facă și ea treaba. La locul de joacă mă întâlnesc mereu cu mame sau bone. Nu îmi răspund niciodată la salut. Ba, mai mult, comentează despre mine că sunt machiată și coafată.

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU A SPART BANCA LA SHOPPING ÎN DUBAI: CINEVA SĂ MĂ OPREASCĂ!

Sunt norocoasă să am o profesie care presupune să am grijă de imaginea mea, dar oricum așa sunt eu mereu, mă știți dintotdeauna. Vine din mine să fiu și iubita lui Victor, nu doar mama Sofiei!  E greu să ai copil mic, e cel mai greu proiect din viață. Dar, doamnelor, țin cu iubirea, nu uitați ceva important: fiți femei, nu doar mame”, a declarat Bianca Dragusanu.

Sursa foto: captura video


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!