Mondo News

De ce femeile prefera barbatii cu aspect viril, iar barbatii femeile slabe si delicate

, 13 Iulie 2014 09:02
Scris de: Iulia Cristina
-->

Timpul petrecut pe internet poate afecta nu doar somnul si modul de a comunica al unei persoane, ci poate influenta si gusturile sale in ceea ce priveste atractivitatea persoanelor de sex opus, se arata intr-un studiu recent.

Cercetatorii au descoperit ca femeile care petrec foarte mult timp pe internet prefera barbatii cu un aspect viril, in timp ce persoanele de sex masculin care stau mult online prefera femeile slabe, cu un aer delicat, potrivit dailymail.co.uk.

“Persoanele cu acces la internet sunt mult mai expuse la media, reclame si site-uri care promoveaza idealuri de frumusete, cu barbati musculosi si femei slabute si delicate”, a declarat psihologul Carlota Batres, care a condus acest studiu.

Ca un exemplu recent pentru aceasta situatie, cercetatorii au citat filmul hollywoodian “Noah”, in care personajul principal masculin este interpretat de virilul actor Russell Crowe, iar rolul feminin este interpretat de delicata actrita Jennifer Connelly.

Citeste si: VIDEO. Descoperirea SENZATIONALA a unor FEMEI. Acum TOATE pot face ASTA!

Aceasta cercetare a fost realizata in El Salvador, unde cei mai multi oameni – 74% – nu au acces la internet.

Pentru acest studiu, oamenii de stiinta le-au cerut participantilor sa aleaga intre fotografiile unor persoane slabe sau cu cateva kilograme in plus si cu nivel de masculinitate si feminitate mai mare sau mai mic.

Astfel, cercetatorii au descoperit ca nu exista diferente in ceea ce priveste gusturile persoanelor cu acces la internet. Mare parte dintre acestea a preferat persoanele pe care internetul le-ar fi sugerat ca ar fi mai “atractive”.

In schimb, persoanele fara acces la internet au gasit mai atragatoare femeile mai plinute, cu trasaturi masculine.

De asemenea, studiul a aratat ca persoanele cu acces la internet sunt mai predispuse sa aiba un televizor acasa, ceea ce face ca expunerea la reclame, emisiuni si filme sa fie mai mare.

Cercetatorii au gasit acestor descoperiri mai multe explicatii, printre care si modul in care circumstantele economice influenteaza atractivitatea.

“O posibilitate este ca asprimea mediului sa influenteze preferintele. Oamenii fara acces la internet din studiul efectuat in El Salvador au mai putine resurse – cum ar fi lipsa apei curente – si o asemenea asprime ar putea fi responsabila pentru ceea ce gasesc ei atragator”, a spus David Perrett, de la St Andrews University.

“Cand veniturile si accesul la alimente este incert, femeile mai plinute ar putea fi mai bine pregatire sa supravietuiasca si sa se reproduca si astfel preferintele pentru femeile mai plinute ar putea fi flexibile”, a mai spus cercetatorul.

De asemenea, oamenii de stiinta precizeaza ca acest studiu este in concordanta cu cercetarile anterioare realizate la nivel rural, care au aratat ca persoanele mai plinute sunt considerate mai atragatoare.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”


Coronavirus, plamani, video, SARS-CoV-2, covid-19, pacient, infectie, inflamatie Primul video care arată ce se întâmplă mai exact în plămânii unui pacient bolnav de COVID-19. Video


ora de vara 2020, 29 martie 2020, romania, ceasuri, ora inapoi Ora de Vară 2020. În această noapte dăm ceasurile înainte şi dormim o oră mai puţin