Mondo News

Daniela Crudu a cedat psihic în timpul filmărilor de la Asia Express

Sambata, 13 Ianuarie 2018 11:00
Scris de: Vlad Economu
Daniela Crudu a cedat psihic în timpul filmărilor de la Asia Express

Daniela Crudu a trăit un adevărat coşmar în timpul filmărilor la reality-showul ”Asia Express”!  Cancan.ro a aflat că fosta asistentă TV a trăit un adevărat şoc atunci când a ajuns în Asia şi a realizat în ce s-a băgat. Bruneta a cedat fizic şi psihic în timpul filmărilor şi s-a dezlănţuit.

”A fost foarte greu, dacă ştiam că e aşa nu m-aş fi dus în viaţa mea. Eu nu fusesem niciodată plecată aşa departe şi am zis să o fac şi pe asta. Dar a fost îngrozitor de greu. Pur şi simplu am cedat psihic, chiar după prima săptămână. Nu am mai rezistat nici fizic, nici psihic. În primul rând pentru că eram foarte obosită, ne trezeam zilnic la 4-5 dimineaţa şi trebuia să facem sute de kilometri zilnic, cu autostopul. Producătorii au fost ai lor şi au fost extrem de stricţi. Eram ca la armată.

Ne urmăreau fiecare mişcare, ca nu cumva să facem ceva greşit. După primele două zile în care ne-au lăsat să ne acomodăm, ne-au chemat la şedinţă şi când ne-am întors în camere ne luaseră tot: bani, telefoane… M-au văzut într-o seară că mi-am făcut un 3 în 1 şi m-au întrebat de unde îl am, că nu ştiau cum am făcut rost de el. Veneau în inspecţie, ne controlau în ghiozdane ca să vadă ce avem. Aici a fost vorba despre un adevărat concurs, competiţie pe bune. Dacă nu ar fi fost totul pe bune, nu am fi fost aşa nervoşi, agitaţi şi nu ne-ar fi putut surprinde reacţiile naturale. A ieşit circ mare! Trimite un om să se descurce cu 1 euro/zi, timp de 5 săptămâni, într-o adevărată sălbăticie.

Du-te în sălbăticie şi înţelege-te cu sălbaticii ăia! Nu înţelegeam nimic! Sunt inculţi, na! Mi-am cărat păcatele cu ghiozdanul ăla. Nu m-am aşteptat la aşa ceva”, i-a mărturisit Daniela Crudu unei prietene apropiate, care a povestit pentru cancan.ro, prin ce coşmar a trecut fosta asistentă a lui Dan Capatos.

”Cei care o să se uite la emisiune o să aibă ocazia să vadă o altă faţă a Cruduţei. Pe ea nu a văzut-o nimeni până acum nervoasă. Niciodată! Şi mai ales la TV! Sau să se certe cu cineva, dar aici… Daniela e fericită că a rezistat cinci săptămâni în competiţie şi spune că a fost o adevărată lecţie de viaţă, iar acum simte că nimic nu o mai poate doborî şi că se poate descurca în orice situaţie”, a mai dezvăluit prietena fostei asistente tv.

Asia Express este un reality show care va începe în primăvara anului 2018 pe Antena 1. Formatul emisiunii duce aventura la un alt nivel- şapte perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5.000 de kilometri prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda.

Sursă text: cancan.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Horoscop 20 ianuarie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 ianuarie 2019. Gemenii primesc niște bani, iar Leii sunt destul de retrași


boo a murit, catel, pomeranian, probleme cardiace, boo, catel dragut Boo a murit! “Cel mai drăguț cățel din lume” avea 12 ani


mihai bobonete, bobita, las fierbinti, interventie chirurgicala, probleme, sanatate Mihai Bobonete alias ‘Bobiţă’ din Las Fierbinţi, anunţ trist pentru fani! Problemele de sănătate îl vor ţine imobilizat la pat o perioadă


luna sangerie, eclipsa totala luna, eveniment astronomic, observator astronomic, ianuarie 2019, 20-21 ianuarie, Luna sângerie. O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie