Mondo News

Dana Grecu de la Antena 3 și-a ascuns numele real timp de 20 de ani! Motivul realizatoarei tv

Joi, 04 Ianuarie 2018 11:47
Scris de: Vlad Economu
Dana Grecu de la Antena 3 și-a ascuns numele real timp de 20 de ani! Motivul realizatoarei tv

Dana Grecu a dezvăluit că poartă un alt nume decât cel care a făcut-o celebră. Incisiva prezentatoare de la Antena 3 a mărturisit că poartă un alt nume decât cel știut de public.

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă ce ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere și cu mare dragoste și știi foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea.

Citește și:  CE SE ÎNTÂMPLĂ CU DANA GRECU? DE CE A RENUNȚAT LA EMISIUNEA DE LA ANTENA 3

Pe mine mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt început, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar că am o mai mare experiență de viață. N-am spus public asta niciodată”, a mărturisit Dana Grecu în direct, la Antena 3.

Dana Grecu nu mai prezintă emisiunea „La ordinea zilei”, însă nu va părăsi televiziunea, ci se va ocupa de alte proiecte. Dana Grecu este căsătorită de peste 20 de ani.

Sursa foto: antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!