Mondo News

Dan Petrescu a călcat strâmb? Cu cine și-ar fi înșelat Bursucul soția

Luni, 15 Ianuarie 2018 10:05
Scris de: Vlad Economu
Dan Petrescu a călcat strâmb? Cu cine și-ar fi înșelat Bursucul soția

A călcat Bursucul strâmb? Jurnaliștii de la cancan.ro insinuează că antrenorul Dan Petrescu și-ar fi înșelat soția plecată peste mări și țări cu o domnișoară blondă.

Blonda, pe care sursa citată a numit-o “Creaţa”, a fost, într-adevăr, cazată la hotelul Double Tree din Cluj, în aceeaşi perioadă cu antrenorul CFR-ului.

Aşa se face că irezistibila “Creaţa” şi Dan Petrescu s-au aflat în acelaşi timp în hotelul respectiv, înaintea meciului CFR Cluj – ACS Poli Timişoara, disputat pe 9 decembrie şi câştigat de echipa lui Petrescu cu 1-0. Imaginile publicate de cancan.ro, o arată pe blondă ieşind din hotel înainte de partidă, la fel şi pe Dan Petrescu.

Dan Petrescu şi blonda ar fi petrecut, de fapt, împreună două zile şi o noapte la hotelul Double Tree din Cluj, înainte de meciul amintit. În timp ce Dan Petrescu şi irezistibila blondă se aflau în hotelul Double Tree, soţia lui Dan Petrescu era în Dubai, acolo unde locuieşte. Adriana Petrescu nu s-a mutat cu soţul ei în România după ce acesta a devenit antrenorul CFR-ului.

Pe 9 decembrie, blonda a fost văzută la recepţie plătind camera în care a stat, ea părăsind hotelul Double Tree în jurul orei 12:00. Dan Petrescu a rămas, potrivit surselor cancan.ro, încă trei sferturi de oră în hotel după ce blonda a plecat, ulterior ieşind şi el din Double Tree, “prin spate”.

Sursa text: cancan.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis