Mondo News

Dan Barna este primul candidat la Cotroceni care anunță că a strâns semnăturile necesare

Marti, 10 Septembrie 2019 14:57
Scris de: Vlad Economu
Dan Barna este primul candidat la Cotroceni care anunță că a strâns semnăturile necesare
Candidatul USR-Plus la alegerile prezidențiale, Dan Barna, a strâns cele 200.000 de semnături necesare pentru depunerea candidaturii, au anunțat marți reprezentanții alianței. Ei spun că vor continua să strângă semnături pentru a fi siguri că autoritățile nu le invalidează arbitrar.
 
“Am ajuns la 200.000 semnături pentru Dan Barna Președinte. Vă mulțumim tuturor celor care ați semnat! Așa cum știți, noi strângem semnăturile pe bune, în stradă, cu ajutorul colegilor și al voluntarilor noștri extraordinari. Mai sunt câteva zile până la depunerea semnăturilor”, au anunțat marți reprezentanții alianței USR-Plus.

Ei spun că vor să ajungă la 300.000, pentru a fi siguri că autoritățile nu le “invalidează arbitrar semnături, așa cum s-a mai întâmplat în trecut”.

Sursa foto: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video


kira hagi, gica hagi, dezvaluiri, carnetel, actrita, Kira Hagi, dezvăluiri despre cum a ajuns actriță: “La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă și a scos carnețelul”