Mondo News

Dacian Cioloș: PNL e binevenit în Alianța 2020, cu o condiție cheie

Sambata, 09 Februarie 2019 15:16
Scris de: Vlad Economu
Dacian Cioloș: PNL e binevenit în Alianța 2020, cu o condiție cheie

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a declarat sâmbătă, la Digi24, că PNL poate face parte din proiectul de coagulare a opoziției, demarat alături de USR, dacă va împărtași valorile, principiile și ”proiectul pe care îl punem pe masă”.

”Important e că s-a făcut un pas. Noi am făcut acest pas. Se tot vorbește de unificarea opoziției, de coagularea opoziției. Noi am făcut ac pas. E bine-venit și PNL, în măsura în care va împărtași valorile, principiile, proiectul pe care îl punem pe masă”, a declarat la Digi24 liderul PLUS, Dacian Cioloș.

El a mai spus momentul demarării discuțiilor privind coagularea opoziției depinde doar de liderii liberali. ”Când PNL va fi dispus să discutăm, vom discuta. Există discuții, să nu aibă cineva impresia ne întoarcem spatele”, a mai spus Cioloș.

La rândul său, liderul USR, deputatul Dan Barna, a afirmat că există o colaborare punctuală cu liberalii la nivel parlamentar. ”La nivel parlamentar există această colaborare cu PNL și s-a văzut că, unde a fost necesar și util, a existat această colaborare în egală măsură. Ceea ce își propune alianța noastră e să facem politică în mod realist, , ca să folosesc o expresie pe înțelesul tuturor. În acest moment era o așteptare semnificativă căreia credem că i-am răspuns prin această alianță, USR-PLUS, pentru că cele două partide au același ADN de valori.

Suntem oameni care văd o Românie europeană, care nu stă în zona de margine de Europa unde am fost împinși în cei doi ani în care guvernul a fost casa de avocatură a lui Dragnea. (…) Chiar azi am avut o discuție cu Orban legat de o activitate în Parlament, de niște moțiuni. Dialogul există, e firesc, și o să vedem în perioada următoare, dupa europarlamentare, ca să fim foarte pragmatici. La europarlamentare această alianță își propune un rezultat foarte bun. Dupa aceea, vom vedea pașii următori, pentru a păstra și coagula acea așteptare a românilor de alternativa care să-ți aducă speranțe și încredere”, a afirmat Dan Barna.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 martie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 martie 2019. Peștii au o discuție cu șefii, iar Berbecii își programează o călătorie


avengers , filme cu super eroi , filme marvel , avengers endgame Ce urmează după “Avengers: Endgame” ? Care sunt cele 7 filme ambițioase anunțate de studiourile Marvel


atac-canada-23032019 Canada. Un român a înjunghiat un preot într-o biserică din Montreal! Video


dan voiculescu, primul milion, afaceri, presa, grivco, dividende Dan Voiculescu a dezvăluit cum a făcut primul milion de dolari