Mondo News

Dacian Cioloș a lansat teoria conspirației după incidentul de la Topoloveni

, 19 Mai 2019 13:49
Scris de: Vlad Economu
Dacian Cioloș a lansat teoria conspirației după incidentul de la Topoloveni

Liderul Alianţei 2020 USR-PLUS Dacian Cioloş susţine că liderilor PSD li s-a urcat puterea la cap şi că s-a ajuns la ridicarea oamenilor de pe stradă pentru a provoca, astfel încât să se justifice ulterior intervenţia în forţă a jandarmilor.

Dacian Cioloş a spus sâmbătă la Iaşi, într-o conferinţă de presă, referindu-se la episodul de la Topoloveni, unde protestatarii anti-Dragnea au fost luaţi cu duba, că Liviu Dragnea şi PSD încep să se comporte ca pe propria moşie şi să considere că au dreptul să ridice pe oricine de pe stradă, conform News.ro.

“Li s-a urcat la cap puterea, ridică oameni de pe stradă, iar asta înseamnă provocare. Ei aşteaptă ca oamenii să răspundă prin agresiune, prin violenţă ca să justifice agresiunea şi violenţa, aşa cum au făcut-o pe 10 august. (…) E semnul că Liviu Dragnea şi PSD-ul încep să se comporte ca pe propria moşie. Ei consideră faptul că oricine îşi exprimă părerea reprezintă un atac asupra lor şi că au dreptul să ridice de pe stradă pe oricine le stă împotrivă. Mie mi se pare că intrăm într-o zonă foarte periculoasă“, a declarat Dacian Cioloş.

El a spus că nu mai vorbim doar de hoţie din bani publici, ci şi de un atac al puterii la adresa românilor care au curajul să se exprime.

“Asta mi se pare mult mai periculos, pentru că e un atac la democraţie. Astea mi se par nişte derapaje periculoase şi e important ca românii să vadă acest lucru, să nu le mai fie teamă. Nu vă fie teamă de intimidările PSD. Au început cu funcţionarii publici, pentru că îi aveau la mână, prin faptul că le dau un salariu într-o instituţie publică. PSD confundă bugetul public cu propriul buget. Merg şi se laudă că PSD dă bani. Dar deja confundă libertatea câştigată de români şi ăsta e un lucru periculos. De ceea trebuie să le dăm o lecţie prin votul din 26 mai. Să nu ne fie teamă“, a adăugat liderul USR-PLUS, Dacian Cioloş.

El consideră că PSD nu trebuie confundat cu alegătorii acestui partid şi că nu trebuie să se răspundă la provocări. “Să nu confundăm PSD şi mâna asta de oameni care a pus mâna pe acest partid cu cei care i-au votat şi să nu mai răspundem provocărilor menite să dezbine şi să creeze neîncredere şi suspiciune. Ăsta e modul lor de guvernare, provocându-ne pe unii împotriva celorlalţi“, a adăugat Dacian Cioloş.

Zece persoane care protestau vineri, la Topoloveni, împotriva PSD, în timpul unei vizite a liderului partidului, Liviu Dragnea, în oraş, au fost ridicate de către jandarmi şi duse la secţia de poliţie.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate