Mondo News

DACIAN CIOLOS a condus prima SEDINTA de GUVERN. Primele masuri luate de noul EXECUTIV

Joi, 19 Noiembrie 2015 11:12
Scris de: Vlad Economu
DACIAN CIOLOS a condus prima SEDINTA de GUVERN. Primele masuri luate de noul EXECUTIV

Proaspatul premier al Romaniei, DACIAN CIOLOS, a condus, joi, prima SEDINTA de GUVERN. DACIAN CIOLOS a dat o ordonanta privind REORGANIZAREA MINISTERELOR.

“Avem cateva modificari in structura ministerelor. Reorganizari pe partea economica, avem si un nou minister, cel pentru dialogul social. Ramane obiectiv prioritar dialogul cu sindicatele si cu societatea civila. Vrem consultari publice pe marile obiective stabilitate. Sa ne deschidem catre societate pentru mesaje. I-am solicitat doamnei Violeta Alexandru sa stabilim cat mai repede platformele de comunicare cu organizatiile din societatea civila, nu doar la ONG-uri, ci in sens larg”, a spus DACIAN CIOLOS.

DACIAN CIOLOS a atentionat ca iarna nu trebuie sa ia guvernul prin surprindere. “Nu as vrea sa ne prinda iarna pe nepregatite. Sa vedem cum stam in cel mai scurt timp si sa organizam o intalnire cu factorii responsabili pentru a vedea ce este de facut”, a atentionat noul premier al Romaniei.

CITESTE SI: SORIN SERGIU CHELMU, NOUL SECRETAR GENERAL AL GUVERNULUI

DACIAN CIOLOS a anuntat ca absorbtiile de fonduri europene sunt prioritare pentru noul guvern si ca noile concursuri din ministere se fac doar pentru profesionalizarea structurilor. “Se fac angajari doar pe criterii de competenta”, a anuntat premierul CIOLOS care are ca prioritate de guvernare crearea unui buget pentru 2016 in cel mai scurt timp.

“Sa aratam clar romanilor ca guvernul lucreaza nu doar pe termen mediu. Sa fim prezenti cu ce e de actualitate si sa aratam ca putem raspunde asteptarilor romanilor”, a conchis DACIAN CIOLOS.

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

snoop dogg, salariu, jointuri, tigari marijuana, rulat, angajat Snoop Dogg are un angajat care se ocupă doar cu rularea țigărilor cu marijuana! Suma uriașă cu care îl plătește


lady gaga, accident, cazatura, concert, fan, video Lady Gaga a căzut de pe scenă în timp ce dansa cu un fan! Video


horoscop 19 octombrie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 octombrie 2019. Berbecii trebuie să-și selecteze anturajul, iar Peștii rezolvă niște probleme


asia express, sezonul 3, reality show, drumul comorilor, concurenti, lista completa, Speak și iubita lui, Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea, Mario Fresh Asia Express. Lista oficială a concurenţilor care vor participa în sezonul 3! Declarațiile acestora