Mondo News

Cutremur în La Liga! Un star de la Real Madrid se transferă la FC Barcelona

Sambata, 11 Ianuarie 2020 19:42
Scris de: Vlad Economu
Cutremur în La Liga! Un star de la Real Madrid se transferă la FC Barcelona

Jurnalistul spaniol Fernando Rodrigo anunţă că Real Madrid şi FC Barcelona ar putea ajunge la un acord istoric pentru transferul lui Isco Alarcon (numărul 22, foto). Nemulţumit de situaţia sa de la Real Madrid, Isco Alarcon ar vrea să plece la Barcelona, marea rivală a ”albilor”.

Informaţia prezentată de jurnalistul Fernando Rodrigo de la Diario Gol face înconjurul internetului. Nimeni nu se aştepta la o asemenea mutare, iar intenţiile lui Isco sunt cât se poate de clare. Mai mult, intenţiile sale au ajuns şi la oficialii catalani, care l-au avut multă vreme pe lista lor de achiziţii pe fostul jucător de la Malaga.

FC Barcelona nu a făcut niciun demers pentru a-l transfera pe Isco Alarcon de la Real Madrid, întrucât catalanii ţin să păstreze relaţiile apropiate dintre oficialii celor două cluburi. Sursa citată scrie că Isco are o clauză ”anti Barca”, iar starul de pe Bernabeu nu ar putea ajunge direct de la Real Madrid la marea sa rivală.

Diario Gol notează că în tranzacţie ar putea fi implicată o a treia echipă care să-l transfere iniţial pe Isco de la Real Madrid, pentru ca apoi să fie împrumutat la Barcelona şi ulterior transferat definitiv!

Cea mai importantă voce din vestiarul catalanilor, super starul Lionel Messi şi-ar fi dat deja acordul ca Isco să ajungă pe Camp Nou. Argentinianului îi place stilul de joc al lui Isco şi îl consideră că internaţionalul spaniol este extrem de potrivit pentru filosofia Barcelonei.

Francisco Alarcon ”Isco” are 27 de ani şi joacă la Real Madrid din 2013. Real a câştigat atunci lupta pentru semnătura sa chiar cu marea rivală, FC Barcelona. Isco s-a declarat fan al Barcelonei înainte de a ajunge la Real Madrid şi este un mare fan lui Lionel Messi. Atât de mare a fost dragostea lui Isco pentru Messi, încât şi-a botezat chiar şi câinele după super starul de pe Camp Nou.

La Real Madrid, Isco adună 7 sezoane. A marcat 50 de goluri în 292 de meciuri, iar în palmares şi-a trecut 14 trofee, printre care şi patru UEFA Champions League. Într-un sondaj iniţiat de fanii Barcelonei acum doi ani de zile, la întrebarea ce fotbalist de la Real Madrid ţi-ai dori la Barcelona, Isco a întrunit un procent uriaş de 64%. Mult mai mare decât Cristiano Ronaldo, Benzema sau Sergio Ramos.

Sursa foto: sport, sursa traducere: telekom sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mircea badea, relatie, oana zavoranu, fosta iubita, rusine Cine a fost iubita secretă a lui Mircea Badea? Îi era rușine să recunoască deși persoana este foarte cunoscută


mario iorgulescu, accident mortal, arestare preventiva, omor, procurori, tribunalul bucuresti Procurorii au cerut arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu! Aceștia au schimbat și încadrarea juridică


Georgina Rodriguez, cristiano ronaldo, salariu, suma uriasa Cristiano Ronaldo îi dă un salariu lunar amețitor iubitei sale, Georgina!


antonia, silicoane, foto, operatie Antonia, după ce și-a pus silicoane: ”Ați fost curioși! Asta e, gata!” Foto în articol


asdf