Mondo News

Cutremur de 7,6 grade pe Richter în Marea Caraibilor! A fost emisă alertă de tsunami

Miercuri, 10 Ianuarie 2018 09:28
Scris de: Vlad Economu
Cutremur de 7,6 grade pe Richter în Marea Caraibilor! A fost emisă alertă de tsunami

Un cutremur cu magnitudinea 7,6 grade pe scara Richter s-a produs, marţi seară, în Marea Caraibilor, în largul coastelor Hondurasului, a anunţat institutul american de geofizică USGS.

Ulterior a fost declanşată o alertă de tsunami. Seismul a avut loc miercuri la ora 02.51 GMT la o adâncime de 10 kilometri, la 44 de kilometri est de Insula Great Swan, nelocuită. „Valuri periculoase de tsunami sunt posibile pe o rază de 1.000 de kilometri în jurul epicentrului seismului”, a avertizat serviciul american de meteorologie.

Cutremurul a fost resimţit puternic în Tegucigalpa, capitala statului Honduras, la aproximativ 519 km, dar şi în statul mexican Quintana Roo. Deocamdată, nu au fost înregistrate victime sau daune materiale semnificative, potrivit Mediafax. Centrul de avertizare pentru tsunami din Pacific a a emis alerte pentru Puerto Rico şi Insulele Virgine Americane şi a avertizat că valurile pot atinge peste un metru înălţime.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis