Mondo News

Curaj fără limite! Este incredibil ce a putut face o mamă ca să-și salveze fiica

Luni, 15 Octombrie 2018 13:38
Scris de: Vlad Economu
Curaj fără limite! Este incredibil ce a putut face o mamă ca să-și salveze fiica

O mamă și-a apărat copilul într-un mod inimaginabil în timpul unei furtuni puternice. Și-a folosit corpul pe post de scut și s-a ales cu numeroase vânătăi. Din fericire, fetița nu a pățit nimic.

Fiona Simpson, în vârstă de 23 de ani, s-a ales cu răni uriașe după ce a fost lovită de bucăți de grindină în timpul furtunii din Australia.

‘(Fetița mea) putea să fie serios rănită sau chiar ucisă. Orice s-ar fi putut întâmpla. Nu am fost conștientă de ce s-a întâmplat până când nu m-am dus la spital și doctorii mi-au dat hainele jos’, a declarat Fiona. Curajul femeii a fost apreciat de numeroși internauți care au auzit ce s-a întâmplat. Ea va fi nominalizată la premiul național pentru curaj.

Sursa foto: facebook / Fiona Simpson


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mia khalifa, actrita porno, castiguri, filme adulti, suma infima Mia Khalifa a recunoscut! Câți bani a câștigat din filmele pentru adulți


Jens Nygaard Knudsen, inventator, lego, figurina, deces, danemarca ”Părintele” figurinei Lego a murit!


rugby, bataie, club noapte, botosani, jucatori, nationala, romania, spania Rugby. Jucători din naționalele României și Spaniei s-au bătut într-un club de noapte!


anamaria prodan, scandal, mircea redini, luana rednic, steliano filip Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic!