Mondo News

Cupa Africii pe Naţiuni 2019. Debutul competiției din Egipt, amânat o săptămână

Luni, 28 Ianuarie 2019 11:28
Scris de: Vlad Economu
Cupa Africii pe Naţiuni 2019. Debutul competiției din Egipt, amânat o săptămână

Meciul de debut al Cupei Africii pe Naţiuni (CAN), competiţie găzduită de Egipt, a fost amânat o săptămână, pentru a le permite jucătorilor să se pregătească mai bine după Ramadan, informează AFP.

CAN era prevăzut să se dispute între 13 iunie şi 15 iulie, iar după amânare va avea loc între 21 iunie şi 19 iulie. Cererea de amânare a venit din partea federaţiilor din Maroc, Tunisia şi Algeria. În 2019, Ramadanul este între 5 mai şi 4 iunie, perioadă în care credincioşii musulmani postesc de la răsărit până la apusul soarelui.

În luna sacră a Ramadanului, credincioşii se vor abţine să mănânce, să bea, să fumeze sau să întreţină relaţii sexuale de la răsărit până la asfinţit. Noaptea ei pot mânca şi, de multe ori, mesele sunt fastuoase.

Ediţia 2019 a CAN este prima care se desfăşoară vara, cu 24 de echipe la turneul final, după ce competiţiile precedente aveau loc iarna, cu 16 reprezentative. La Cupa Mondială din 2018, egiptenii au pus eşecul naţionalei lor, clasată pe ultimul loc în grupă, în mare parte pe postul Ramadanului.

Sursa foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

indonezia, vulcan, agung, eruptie, video, bali Indonezia. Vulcanul Agung, din Bali, a erupt! Video spectaculos


turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut