Mondo News

Cum va evolua prețul Bitcoin în 2019

Sambata, 12 Ianuarie 2019 14:10
Scris de: Vlad Economu
Cum va evolua prețul Bitcoin în 2019

Cotația Bitcoin a scăzut în mod constant în ultimul an. După ce la finalul anului 2017 atingea nivelul record de aproape 20.000 de dolari, în prezent, prețul crypto monedei este de aproximativ 3700 de dolari. Specialiștii din domeniul financiar susțin că Bitcoin are un nivel ridicat de rezistență la nivelul de 5100 de dolari, însă dacă prețul nu reușește să urce peste acest nivel, experții se așteaptă să scadă până în jurul zonei de 1.779-2.457 dolari.

Potrivit lui Marek Paciorkowski, Director Piețe Financiare la Aforti Exchange, cotația Bitcoin se îndreaptă către 3000 de dolari, dar se așteaptă și alte scăderi în 2019, cu un potențial redus de revenire la tendința de creștere.

“După cum era de așteptat, următoarele luni vor aduce scăderi ale prețului Bitcoin, acesta îndreptându-se către nivelul de 3.000 dolari. Dacă analizăm evoluția prețului din punct de vedere tehnic, este clar că Bitcoin are un nivel ridicat de rezistență la 5.100 dolari și, dacă prețul nu reușește să urce peste acest nivel, atunci se așteaptă să scadă până în jurul zonei de 1.779 – 2.457 dolari.

Citeste si: FONDATORUL ROMÂN AL UNEI FIRME DE TRANZACŢII CU BITCOIN VA FI EXTRĂDAT ÎN SUA. DECIZIA E DEFINITIVĂ

Dacă luăm în considerare analiza tehnică, observăm că încercările de stabilizare a prețului Bitcoin la nivelul de 4.000 dolari au eșuat și nu au dus la nicio creștere decisivă. Prin urmare, este clar că tendința descendentă rămâne cea dominantă.

În plus, valuri succesive de corecție vor continua mișcarea către nivelul de 1.779 dolari, preț la care se așteaptă să apară primele ordine majore de “cumpărare”, ceea ce la rândul lor pot ridica periodic valoarea Bitcoin. Cu toate acestea, ținând cont de aceste modele, îmi mențin poziția că, pe termen lung, putem vedea prețul Bitcoin scăzut la 100 dolari”, explică Marek Paciorkowski.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

aquaman , box office , box office sua , rezultate box office , the upside Filmul care a detronat “Aquaman” de la box-office, cu un debut de 19.6 milioane de dolari


porecle, sex, zodii, porecla sexuala Porecla sexuală a zodiei tale! De la vinovatul fără vină la barca lentă


specii pe cale de disparitie, specii disparute, animale in pericol, incalzire globala, Specii dispărute în 2018. Animalele care nu mai pot fi găsite în natură


rihanna, tata, judecata, nume, afaceri, Ronald Fenty Rihanna și-a dat tatăl în judecată! De ce a recurs artista la acest gest