Cum se prepară supa picantă de porc! Este timpul pentru un fel principal delicios inspirat dintr-o bucătărie din afara granițelor!
Ingrediente pentru supa picantă de porc:
1 ceapă tocată
1-2 linguri de ulei
2/3 cană ardei gras tocat
1 lingură usturoi tocat
1 ardei iute, curățat de semințe și tocat
1 mușci de porc 500 g, tăiat cuburi potrivite
500 ml supă de pui
2 l apă
2 lingurițe pudră de chili
1 linguriță chimen măcinat
sare
piper
1 conservă de 400 g de fasole, scursă
1 conservă de roșii în bulion, nescursă
2 linguri coriandru verde
1 cană avocado tăiat felii
Mod de preparare supa picantă de porc:
Într-o oală încălzești uleiul la foc mediu. Pui la călit ceapa, ardeiul gras, usturoiul și ardeiul iute 2 minute. Adaugi carnea de porc și mai ții 3 minute. Adaugi supa și celelalte ingrediente, până la roșii, inclusiv și lași până dă în clocot. Reduci focul, acoperi parțial și fierbi până când carnea de porc s-a înmuiat, amestecând ocazional. Iei de pe foc și adaugi coriandrul. Servești cu avocado.
Sursa rețetă și foto: myrecipes.com/recipe