Cum se prepară laulau cu somon și carne de porc. Dacă nu aţi reuşit să vizitaţi acest Hawaii, numit şi Paradisul Pacificului, şi să gustaţi din delicatesele culinare locale, vă oferim o rețetă deosebită pe care o puteţi încerca acasă.
Ingrediente necesare pentru laulau cu somon și carne de porc: 200 g somon afumat, 250 g carne macră de porc, 250 g spanac, sare, piper şi câteva felii de lămâie.
Mod de preparare pentru laulau cu somon și carne de porc:
Tăiaţi somonul în felii subţiri, apoi carnea de porc în pătrate de 5 cm şi groase de 1 cm. Tăiaţi tot atâtea pătrate, de 10 cm, din folie de aluminiu. Spălaţi frunzele de spanac şi lăsaţi-le să se usuce bine.
În centrul fiecărei folii de aluminiu puneţi o bucată de porc şi o condimentaţi cu piper, apoi câteva felii de somon peste care aţi presărat puţină sare. Împachetaţi bine fiecare folie, ca să fie etanşă. Le puneţi la fiert într-un vas cu apă, timp de 20 minute. Desfaceţi foliile de aluminiu, aşezaţi bucăţile pe un platou şi le ornaţi cu felii de lămâie. Se pot servi cu cartofi.
Sursa rețetă și foto: taifasuri.ro