Mondo News

Cum se prepară laulau cu somon și carne de porc. O rețetă exotică delicioasă importată tocmai din Hawaii

Miercuri, 11 Iulie 2018 13:46
Scris de: Vlad Economu
Cum se prepară laulau cu somon și carne de porc. O rețetă exotică delicioasă importată tocmai din Hawaii

Cum se prepară laulau cu somon și carne de porc. Dacă nu aţi reuşit să vizitaţi acest Hawaii, numit şi Paradisul Pacificului, şi să gustaţi din delicatesele culinare locale, vă oferim o rețetă deosebită pe care o puteţi încerca acasă.

Ingrediente necesare pentru laulau cu somon și carne de porc: 200 g somon afumat, 250 g carne macră de porc, 250 g spanac, sare, piper şi câteva felii de lămâie.

Mod de preparare pentru laulau cu somon și carne de porc:

Tăiaţi somonul în felii subţiri, apoi carnea de porc în pătrate de 5 cm şi groase de 1 cm. Tăiaţi tot atâtea pătrate, de 10 cm, din folie de aluminiu. Spălaţi frunzele de spanac şi lăsaţi-le să se usuce bine.

În centrul fiecărei folii de aluminiu puneţi o bucată de porc şi o condimentaţi cu piper, apoi câteva felii de somon peste care aţi presărat puţină sare. Împachetaţi bine fiecare folie, ca să fie etanşă. Le puneţi la fiert într-un vas cu apă, timp de 20 minute. Desfaceţi foliile de aluminiu, aşezaţi bucăţile pe un platou şi le ornaţi cu felii de lămâie. Se pot servi cu cartofi.

Sursa rețetă și foto: taifasuri.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis